2777
2789
عنوان

چرا خندیدن؟

460 بازدید | 11 پست

دیشب جایی بودیم با دوستامون...من از صبح سرگیجه داشتم رفتم دکتر سرم زدم بهتر شدم وای کامل رفع نشده بود‌‌.‌..تا شب ک دیدم خیلی بهترم با دوستامون رفتیم جایی دورهمی....یهو آخر شب سرگیجه گرفت دوباره....چشامو بستم ی کپ بهتر شدم بچم آب میخواست پاشدم ک بدم بهش....یهو باز سرم گیج رفت و شوهرم اومد کمکم....بعدش دیدم دوستم با شوهرش هعی می‌خندن گفتم چرا میخندی اولش چیزی نگفتن بعد دیدم ک شوهرم پاشد داره وسیله جابجا میکنه اینام گفتن بخاطر اینکه شوهرت داره کمک میکنه خندیدیم....همش تووفکرمه ک چرا خندیدن؟

آدمای مسخره کن نیستن....کلا خیلی محترم و سنگینن...حالا نمیدونم به چی می‌خندن....از هم فاصله هم داشتن...نزدیک نبودن ک بگم چیزی در گوش هم گفتن

بنظرتون سرگیجه داشتن من خنده داشت؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه شعورشون کم بوده حس کردن اسم کار شوهرت کمک کردنه و کار خونه وظیفه زنه

در صورتی که کار خونه وظیفه تمام اعضای خونه ست

اگر شوهرت هم کار کرده کمک نکرده، وظیفشو انجام داده

لابد گفتن ببین خودشو زده به مریضی که شوهرت نازبکشه و وسیله ها جمع کنه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

نه ممکنه گفته باشه مثلا فکر کنم حامله اس

یا مثلا بگن ببین کمکش میکنه تو کاری نمیکنی بخندن

بنظرم مهم نبوده حساس نشو

برای سرگیجه ات هم پیگیر باش نزاری بمونه همینطوری

بی خیال باش تا کامروا باشی
نه شعورشون کم بوده حس کردن اسم کار شوهرت کمک کردنه و کار خونه وظیفه زنه در صورتی که کار خونه وظیفه ...

ن اتفاقا اینجور نیستن....مثلا منظورشون این بود چون شوهرت کمک نمیکنه حالا پا سده ما خودمون گرفت کلا این بهونشون بود

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

اینو من خودم دیدم بعضی ها اینطورن هر کی چیزیش باشه فکر میکنن عشوه میاد ناز میکنه شما هم که شوهرتون هول کرده بود شاید اینطوری برداشت کردن خودتو لوس کردی براش 

یه بار اینطوری برام پیش اومد از درد تا صب بیدار بودم طرف میگه اره تو خیلی نازت زیاده 

اینو من خودم دیدم بعضی ها اینطورن هر کی چیزیش باشه فکر میکنن عشوه میاد ناز میکنه شما هم که شوهرتون ه ...

خدا کنه اینطور فکر کرده باشن....چیز دیگه ای نبوده باشه....بازم چون دستم کبود بود خانومه دید فهمید ک سرم وصل کردم زیاد برام مهم نیس اینطو فکر کنن....میگم چیز دیگه ای نبوده باشع

دقیقا منم تجربه کردم ،منم حالت تهوع داشتم رفتم خونه مادرشوهرم نشسته بودم تعارف می‌کرد اینو بخور اونو بخور گفتم ممنون نمیتونم حالم خوب نیست میل ندارم ببین همچین همون زیرچشمی به هم نگاه کردن و خندیدن 😑😑😑 خب که چی؟؟ مثلا حامله هم باشم خنده داره؟؟؟

چی تو ذهنته منم کنجکاو کردی 

هیچی.کلا همینجوری میگم