2789
عنوان

لطفا نیا

102 بازدید | 16 پست

کاربر عزیز بنده دیشب داشتم با شما صحبت می‌کردم که بین صحبتامون‌ فک کنم شما گمم‌ کردید و دیگه جواب ندادید ممنون میشم درخواست دوستی بندرو‌ قبول کنید تا ادامه حرفتون‌ و رو بهم بگین چون از دیشب تا حالا خیلی استرس‌ گرفتم درخواستمو‌ قبول کنید من میگم مشکلم چی بود خواستید جواب بدید نخواستید هم مزاحمتون‌ نمیشم 

@فندق_جانم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو عزیزم

دیشب بهتون گفتم یه دعا نویس بهم گفته شوهرم طلسم کردن‌ گفتم مس قبل‌ نیست ببخشید که اینو رک میگم ولی قبلا دو روزی یه بار رابطه داشتیم حتی اگه پام به پاش می‌خورد زود جوگیر میشد اما الان دو سه هفته ای یه بار هم درس نمیاد نزدیکم منم وقتی دیر میاد نسبت بهش سرد شدم دعا نویسه گفت شوهرت طلسم کردن چون کلا برام وقت نمیزاره باهام حرف نمیزنه اصن پیشم نمیمونه‌ فقط موقع غذا خوردن یا بیاد بخوابه اصن ب حرفام گوش نمیده

دیشب بهتون گفتم یه دعا نویس بهم گفته شوهرم طلسم کردن‌ گفتم مس قبل‌ نیست ببخشید که اینو رک میگم ولی ق ...

اینا نشانه طلسم نیست طلسم هم کار هرکسی نیست عزیزم 

ببین مرد زندگیت کجا مشکل داره و از چی خسته اس شاید بیرون مشکلی داره

اینا نشانه طلسم نیست طلسم هم کار هرکسی نیست عزیزم  ببین مرد زندگیت کجا مشکل داره و از چی خسته ...

ولی ب چند تا دعا نویس‌ که گفتم گفتن براتون دعا کردن یعنی مطمئنید؟

اینا نشانه طلسم نیست طلسم هم کار هرکسی نیست عزیزم  ببین مرد زندگیت کجا مشکل داره و از چی خسته ...

دیشب ازم پرسیدید‌ صدای پا میشنوم‌ صدای پچ‌ پچ می‌شنوم و از این جور حرفا