سلام لطفا میشه منو کمک کنین نظر بدین چیکار کنم من داشتم مانتوم که تنگ کردم داشتم جادویی که تنگ کردم نخشو با دستم باز میکردم یهو تو ذهنم اومد که باید با بشکاف باز کنم اگه نکنم توهین کردم به امام بعد من همون طوری با دستم باز کردم بعد گفتم بعد باز بدوزم بعد باز کنم با بشکاف دیگه اون موقع توهین به امام نکردم الان موندم چیکار کنم به خدا و اماما بخشن میخشن یا باید اون کارو بکنم
من وسواس دارم خوب به خاطر مثلا یک واری میخوام بکنم تو ذهنم یه چیزی میاد مثلا اگه اون کارو نکنم توهین کردم مثلا به خدا یا اماما البته هیچ موقع من به خدا و اماما توهین نمیکنم وسواس دارم
میشه کمکم کنید نظربدید من چیکار کنم مثلا وقتی کار میکنم انجام میدم تو ذهنم تو هین به خدا و اماما میاد البته من هیچ موقه تو هین نمیکنم وسواس دارم بعد میگم اگه کار رو طوری دیگه انجام ندم تو هین کردم بعد تو ذهنم هی میمونه تا من اون کارو از اول جور دیگه انجام بدم بعد توهین که ذهنم بود خدا منو ببخشه
میگم آدم اگه قبلا تو ذهنش وسواس بیاد توهین کنه به خدا واماما بعد تو هر شرایطی و هر موقعیتی میشه از خدا بخواد ببخشش میبخشه البته من هیچ موقع بهخدا وامامان توهین نمیکنم