2777
2789

یه موسسه میشناسم میتونید ازشون مشورت بگیرید 

Hooshmovie

آیدی صفحه روبینو هست میتونید ازشون مشورت بگیرید

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم پارسال قبول شد

سوالات ششم همش هوش تحلیلی هست و درسی نیست

کتاب هوش کمپلکس عااالیه ولی سطحش بالاس

اگر بتونه اون و بخونه و بفهمه و تستاشو بزنه احتمال قبولیش بالاس

دخترم کلاس نرفت فقط سه تا کتاب خوند

نیترو

سمپادیوم

هوش کمپلکس

سرعت عمل و تمرکزم خیلی مهمه...پارسال120سوال بود تو صد دقیقه

او در بر و ایام به کام است...
دخترم پارسال قبول شد سوالات ششم همش هوش تحلیلی هست و درسی نیست کتاب هوش کمپلکس عااالیه ولی سطحش با ...

ممنونم یعنی خودش تونست بدون کمک‌اینا رو بخونه به نظرتون معلم نگیریم برا هوش تحلیلی اخه اینجا من اصلا معلمی نمیشناسم و بچه اولم هم هست

ممنونم یعنی خودش تونست بدون کمک‌اینا رو بخونه به نظرتون معلم نگیریم برا هوش تحلیلی اخه اینجا من اصلا ...

نه هیچ معلمی نداشت

کتاب هوش کمپلکس رو میخوند نکاتشو بعد تستاشو میزد.

اون کتاب جوریه که تمام نکات و روشهای پاسخ دادن به تستهارو میگه.اکثر تستاشم مشابه ازمون تیزهوشانه.

وقتی نکات و خوب بخونه دستش میاد هر گروه از سوالات روششون چیه و اشنا میشه.

بازم بستگی به سطح هوش بچه داره.

از دوستان دخترم هستن کسانیکه کلاس رفتن و قبول شدن

دخترم پارسال قبول شد سوالات ششم همش هوش تحلیلی هست و درسی نیست کتاب هوش کمپلکس عااالیه ولی سطحش با ...

گلم یعنی اصلا درسی نمیارن براشون  بعد شما این کتابا روگ فتید خودتون باهاش کار کردید یعنی نیازی نیست معلم براش بگیرم یا کلاس بره خودش از پسش برمیاد؟

اگر از سطح هوش ویادگیریش مطمینید که معلم نمیخواد.

ولی اگه فک میکنید که نیاز داره ب معلم ،کلاس ببرینش.

ولی چیزی که فهمیدم تو این یکسال نود درصد بچه های تیز هوشان واقعااااا سطح هوشی بالایی دارن و اون بچه هایی که با معلم  و کلاس و ...قبول شدن،درطول سال کم میارن و ازباقی بچه ها عقب میفتن.

اینا از ششم ب بعد زیست دارن(زیستی که بجه های عادی از دبیرستان میخوننش)

بجز ریاضی معمولیشون ریاضی تکمیلی دارن و...

درکل هشت کتاب بیشتر از بچه های عادی

اگر از سطح هوش ویادگیریش مطمینید که معلم نمیخواد. ولی اگه فک میکنید که نیاز داره ب معلم ،کلاس ببرین ...

ممنونم گلم دختر من باهوشه قبلا توی ازمون هوش جهشی هم‌قبول شد ولی تیرچزه.شان رواصلا باهاش کار نکردم

گلم یعنی اصلا درسی نمیارن براشون  بعد شما این کتابا روگ فتید خودتون باهاش کار کردید یعنی نیازی ...

نه ششم اصلاااا درسی نیست

نمونه سوالات تیزهوشان سالهای قبل رو دانلود کنید،مدل سوالا دستتون میاد.

من کار نکردم خودش میرفت روزی چند ساعت میخوند و تست میزد.

و فقط سه ماه کار کرد.

بستگی به بچه تون داره.اگه خود ش بتونه که نیاز ب نعلم نداره

کتاب و بخرید.بگید اول نکات و روشهای حل و بخونه.بعد صدتا تست بزنه.

اگر از صدتا چهاریا کمتر از چهار تا غلط داشت که نیاز نداره ب معلم

اگر غلطاش زیاد بود که کلاس ببرین

ممنونم گلم دختر من باهوشه قبلا توی ازمون هوش جهشی هم‌قبول شد ولی تیرچزه.شان رواصلا باهاش کار نکردم

خیلی خوبه 

هوش کمپلکس رو بخرید بدین کار کنه.تو تست زدنا دستتون میاد که در چ سطحیه

انشالل که قبول میشه

لطفا من روهم لایک کنید دخترمن هم اکسال ازمون داره هنوز جایی ثبت نامش نکردم

سلام وقت بخیر. تیزهوشان هم مثل کنکور میمونه ممکنه یک دانش آموز خودخوان هم پیش بره و نتیجه بگیره ولی سخت تر با فشار بیشتر به نظرم ی کلاسی باشه که قیمت منصفانه داشته باشند و کیفیت خوب،  بچه ها زیر نظر استاد یاد بگیرند خیلی مسیر شفاف تر میشه براشون چون سنشون کمه و نیاز دارن تحت آموزش و تحت نظر جایی پیش برن مسیر براشون روشن بشه و بدونن کی چی بخونن چطوری بخونن کی تست سرعت و دقت بزنن کلامی و هندسی و چطوری بخونن اهمیت هر کدوم چقدر است دخترمن ای تی خوند و کمپلکس و اسمارتیز ولی با آموزشگاه فراهوش استاد حبیبی پیش رفت امسال که هفتمم هست داریم باهاشون ادامه میدیم خیلی راضی هستیم www.farahooosh.com