2821
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۵/۲

445 بازدید | 11 پست

دخترم تقریبا سه سالشه

با مامانم رفته بود دورهمی

اونجا یه خانمی نوزاد داشت دخترمم عاشق بچه هاست بخصوص کوچکتر از خودش 

مدام نازش میکرده و از مامان بچه سوال میپرسیده

به دخترم گفتن خب به مامانت بگو برات نی نی بیاره 

عزیزدلم گفته نه من نی نی خودمون دوست ندارم جای من جیش میکنه من نی نی های پوچه (کوچه) رو دوست دارم 😮😳

مامانم و همینطور خودم هنگ کردیم از جوابش

بچم خیلی عاقله 😂

هر چی هم به شوخی بهش میگم نه بریم نی نی بیاریم میگه نه دستمو تو خیابون ول میکنه تو جام جیش میکنه اذیت میکنه خلاصه منو متقاعد میکنه که نی نی نخرم 🥰😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الهی دورش بگردم الان نخریا بچه عذاب میکشه😂

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

عزیزم😂خداحفظش کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی دورش بگردم الان نخریا بچه عذاب میکشه😂

نه بابا اصلا قصد خرید ندارم 😅

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزم😂خداحفظش کنه

فدات بشم

پسر من دیشب تو مسجد با داداش دعواش شده، اومده میگه این داداشمو عوض کن یکی بیار اندازه خودم حالا با یه سوزی گریه میکرد، گغتم چرا میگه نذاشت تو مسجد چای بخورم، گفتم چرا نذاشتی چای بخوره گفت مامان دوتا چای خورده سومی رو میخواست 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

مثل پسر جاری من.... جاریم سه تا پسر داره... دومیه با داداش کوچیکش دعواش شده بود میگفت مامان شما که پول جمع کردی رفتی بیمارستان، یه دخترشو میاوردی نه اینو🤣🤣🤣🤣 گفتم خب راست میگه بچه.. مگه تو ویترین نچیدن که خودمون انتخاب کنیم؟ دختر برمیداشتی😅😅😅😅😅

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ای جانم خدا حفظش کنه براتون😍🥰

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

آخی کوشولو 😍راست میگه خب هنوز خودش نی نیه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
پسر من دیشب تو مسجد با داداش دعواش شده، اومده میگه این داداشمو عوض کن یکی بیار اندازه خودم حالا با ی ...

ای جانم دختر منم رو خورد و خوراکش حسابی حساسه  

آخی کوشولو 😍راست میگه خب هنوز خودش نی نیه

نی نی کوچه خیابون دوست داره فقط😁

مثل پسر جاری من.... جاریم سه تا پسر داره... دومیه با داداش کوچیکش دعواش شده بود میگفت مامان شما که پ ...

وای خدا نازی