2777
2789
عنوان

پرووولاکنین

1969 بازدید | 77 پست

خانما من تقریبا دوسال  هردوماه یکبار پریود میشم..

دکتر رفتم سونوی شکمی دادم گفت مشکلی نیست..

وبهم گفت ببین ما میتونیم بهت دارو بدیم ولی هربار فقط با دارو پریود میشی وکلا این سیستم بدنت..ابن حرف رو پارسال زد..

ولی امسال به دکتر دیگه رفتم گفت سونوی واژینال احتمالا تنبلی تخمدان باشه.‌اینم بگم که پرولاکتین بالا بود..

ولی من چون کمی واژینیسموس دارم میترسیدم سونوی واژینال ندادم به دکترم هم نگفتم..وقتی رفتم هم اصلا ازم نخواست یعنی چیزی نگفت..دکترم هم دارو داد برای پرولاکتین..هرهفته نصف قرص..

واینکه چون نمیخواستم دکتر بهم بگه سونوی واژینال بده بهش یاد آوری نکردم که دوماه یکبار پریود میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر من بخاطر پرولاکتین بالا غده در اومده تو سرش تو رو خدا مواظب سلامتیتون باشید

من خیلی استرسیم..وشبا نمیتونم راحت بخوابم..دکتر فقط نصف قرص هفته ای یکبار داد..

من استرسم این که نکنه مشکل پریود نشدن به خاطر پرولاکتین نباشه..وازطرفی واقعا ازسونوی واژینال میترسم...سونوی شکمی دادم مشکلی نبود

من خیلی استرسیم..وشبا نمیتونم راحت بخوابم..دکتر فقط نصف قرص هفته ای یکبار داد.. من استرسم این که نک ...

استرس واسه پرولاکتین سمه سونویه شکمی به نظرم کافیه بعد آزمایش هورمونی دادی؟

خدایا شکرت 

یه پودر هست به نام پودر غاریقون 

از یه عطاری طب سنتی تهیه کنید و استفاده کنید

ان شاالله خوب میشید

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
واقعا.؟ مگه پرولاکتینتون چندبود؟

آره عزیزم من رنج نرمال آزمایشگاهی که آزمایش دادم ۲۶ بود ولی من پرولاکتینم ۵۰۰و خورده ای بود جکری‌که اولش فکر کردن‌خطایه آزمایشگاهی دارن‌بعد‌۲‌روز زنگ زدن‌گفتن بیا دوباره آزمایش بده که جوابه آزمایش‌دومم‌ همون‌بود

خدایا شکرت 
نه اصلا

مطمئنی 

یکی از علائم بارز پرولاکتین بالا همینه 

با دست اطرافشو به سمت بیرون فشار بده ببین یه مایع سفید خارج میشه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
استرس واسه پرولاکتین سمه سونویه شکمی به نظرم کافیه بعد آزمایش هورمونی دادی؟

من اصولا آدم استرسی هستم..اینم بگم شب قبل از آزمایش نخوابیدم..

سونو رو پارسال دادم..

ولی امسالم دوست داشتم چک کنم ولی همش سونوی واژینال مینویسن..یه خاله دارم ۱۰سال باردار نمیشد والان بارداره گفت این سونوها خودشون اکثریت باعث مشکل وعفونت میشه ..منم باخودم گفتم وقتی هنوز اقدام نکردم برای بچه چه لزومی داره برم سونوی واژینال بدم