2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

54 بازدید | 2 پست

سلام دوستای گلم من تنبلی شدید دارم از دکتر زنان ناامید شدگ و رفتم دکتر طب سنتی ی عالمه دارو برای تقویت تخمدان بهم داد تقریبا۴۰ روز هست استفاده کردم بهم گفت با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاریو پیدا میکنی و همون شب اقدام میکنی 

باخودم گفتم من که تنبلی دارم اصلا فولیکولی ندارم همیشه تو سونو هام میگن حالا کیت بزنم هم مشخص نمیکنه..امروز همینطوری زدم یدونه بااین شرایط: اسم کیت مکس۱۴، معذرت میخوام با دومین ادرارم ولی زرد بود،موقعی که کیت تا خط نشانه داخل ظرف بود تا ۳۰ ثانیه شمردم وقتی کیت کامل آغشته شد یک خط پررنگ و یک خط هاله دار انداخت تا ۵دقیقه بعدش خط کمرنگ پررنگ تر شد

حالا سوالم اینه چقدر میتونم روش حساب کنم؟همش میگم الکیه من که تخمک ندارم زدم تو سایت گفته بودن مکس اصلا خوب نیست یا خوندم که وقتی هم مثبت بشه دلیل نمیشه که حتما شما تخمک گذاری کردین ممکنه فولیکول آزاد نشه 

اصلا همینطور موندم...این ماهم نمیخوام اقدام کنم گفتم همینطوری بزنم کیت ولی این مطلبی که خوندم تو تایپکا در مورد مکس ناامیدم کردن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

منم لایک 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792