2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست
وای نمیتونم من خونمون جوری نیس ک بدوم یا طناب بزنم،معده ام هم درد میکنع انگار سوز میدع نمیدونم چ مرگ ...

تروخدا استرس نداشته باش عزیزم فقط بد تر میشه اینجوری 

آروم باش و با خودت حرف بزن راجع به احساست و دلیلش و گریه کن بابتش تا تخلیه شه 

تروخدا استرس نداشته باش عزیزم فقط بد تر میشه اینجوری  آروم باش و با خودت حرف بزن راجع به احساس ...

باش عزیزم کاش بنویسم شاید چیزایی بنویسم اروم تر بشم نمدونم یا اب بخورم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش عزیزم کاش بنویسم شاید چیزایی بنویسم اروم تر بشم نمدونم یا اب بخورم؟!

اره اینم خوبه فقط این هیجان لعنتی که قلبتو اینجوری کرده رو تخلیه کن تو خودت نریز یا با ورزش یا با گریه یا با حرف زدن بیارش بیرون

اره اینم خوبه فقط این هیجان لعنتی که قلبتو اینجوری کرده رو تخلیه کن تو خودت نریز یا با ورزش یا با گر ...

میدونی این چن وقت یکی از جاری و شوهرش خیلی رو مخم رفتن و نتونستم ج بدم ریختم تو خودم بعد اون شب ک اینطوری شدم اونا هم بودن ی حرفی زدن مثلا گفتن لوازم جهیزیه ات تقلبیه و ما اصلش میخایم بخریم ی همچی حرفی من نتونستم جواب بدم یعنی ادم کم زبونی هستم و یهو مث عقده کردم ی همچین چیزی ،دیگ خوب نشدم دو روزه اینطوریم تو طول روز بهترم شبا یاد حرفاشون و کاراشون میوفتم ک نکنه زندگیمو بهم بریزن یا جاریم خیلی بد ذاته نکنه برام کاری کنع بد باشه نکنه جلو هدفام بگیرن، مثلا ب پدرشوهرم میگم فلان کابینت بزار جاریم میپره وسط ک واحد شما بهتره کابینت اونجوری گرون میشه فلان میشه دخالت میکنه منم نمیدونم چی جواب بدم ساکت میشم ،این‌طوری الان مریض شدم 😭خدا کنه خوب بشم دشمن شاد نشم😭و این مدت استرس جهیزیه  خونه و ابنا خیلی داشتم زیاد و بحث با نامزدم ،یا مثلا چیزایی ک من خریدم دقیقا دارن همون مدلی میخرن منم حساس ک چرا کپی من میخره 😭

میدونی این چن وقت یکی از جاری و شوهرش خیلی رو مخم رفتن و نتونستم ج بدم ریختم تو خودم بعد اون شب ک ای ...

اما من چیزامو اصل خریدم نمدونم دبک تقلبیه یا اصل،خیلی فخر میفروشن در صورتی ک الان ندارن چیزی اما میخان بخرن،بدبختی اینه ک چن ماه دیگ واحد روبه روشون میخایم زندگی کنیم میخام خودمو قوی کنم الان دیگ نمیتونم قلبم داره پاره میشه چون حساس بودم زیادی ب خودم ظلم کردم🥲😖

اما من چیزامو اصل خریدم نمدونم دبک تقلبیه یا اصل،خیلی فخر میفروشن در صورتی ک الان ندارن چیزی اما میخ ...

خب نباید جلوی اون راجع به خونت و وسایلش حرف بزنی حتی نباید اجازه بدی اون حرف بزنه چه برسه اینکه خودت حرف بزنی جلو اون از الان بخوای انقدر اجازه دخالت بدی خودتم که حساسی دیوونه میشی تو زندگی 

از این ب بعد چ کار کنم چطوری باشم؟و چی جوابش بدم

عزمزمه اول اینکه حرف خونت از داخل خونه درز نکنه بیرون به هیچ وجه و هیچ وقت خوبی و بدی خونه ات بمونه همون تو 

به بقیه هیچ ربطی نداره برند جهاز شما چیه یا کابینت چی میزنید زیاد رفت و آمد نکن عزیزم وقتی حساسی کاملا به اندازه اگرم اونا پرسیدن شما با یه لبخند جواب بده لازم نیست توضیح بدی داری چیکار میکنی چی میخری 

حرفی هم با شوهر یا خانواده اش داری لازم نکرده جلو جاری بزنی خصوصی بگو