2777
2789
یه ساعت دیگه باید پاشم آماده شم راه بیوفتیم سمت تهران ،دعوامم شده با شوهرم اعصابم خورده دوست دارم له ...

انشاالله آشتی کنید. توی ماشین بخواب و به چیزی سعی کن فکر نکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدانکنه گلم زنده باشی❤ عههه فکر میکردم دیگه نمیاین الان یهو دیدمتون چشمام روشن شددد😍❤

ای جانم 

قوربونت گلم 

ایشالا همیشه چشات پر فروغ باشه نازنینم🥰🥰🥰

راستی پیجمو داری تو اینستا؟

ای جانم  قوربونت گلم  ایشالا همیشه چشات پر فروغ باشه نازنینم🥰🥰🥰

ممنونم مهربوون😍🥰

از این ب بعد بیشتر میبینمتون توو سایت❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بریز. یه بنده خدایی بی نداشت توی کامنتا 

باشه

گفتم اول بگم شاید اعصاب مصاب نداشته باشی😁

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

با هم فیلم ببینید

کوجیکه هنوز دنبال بازیه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه ساعت دیگه باید پاشم آماده شم راه بیوفتیم سمت تهران ،دعوامم شده با شوهرم اعصابم خورده دوست دارم له ...

رانندگی تو تاریکی و دم صبح خیلی باحاله ،ایشالا مشکلتون حل بشه

ولی کلا بی خیالی طی کردن برا خودمون خوبه