2777
2789
عنوان

واییییییییییی بچها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 95 پست

تورو به امام حسین برام دعا کن دیشب تا صبح حالم بد بوده افسردگی وسواس فکری شدید دارم نمیتونم دردو دلمو به کسی بگم دعا کن خدا بهم نگاه کنه یه بخت بالین بلند نصیبم کنه به مین زودیا

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
خواستین اسم بگین براتون دعا کنم🤲🥹

گلم خواستت چی بود،،چطوری حاجت گرفتی،میشه برامنم دعاکنی خدابهم یه پسرسالم وصالح بده❤🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خوشبختی  و خوشحالی همیشه سهم قلبت باشه

منم دعاکن خواهر روزای بدی رو دارم میگذرونم 😭💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
گلی حاجت شخصیم بود  خواستم تاپیک بزنم براتون دعا کنم ازتون تشکر کنم

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

ای جاااااانم خداروشکر الهی ک همیشه دلت شادو لبت خندون باشه گلم برای بچه دارشدن و خونه دارشدنم دعا کنی ممنون میشم💕💜💕😘

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سارا 

دعا کن اگر شخص مورد نظر واقعا ادم خوبی هست با مادرش بیاد یا اینکه من یک بخت خوب نصیبم بشه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔