2777
2789

از این موتور های سرعتی😐

خیلی کله شقع خیلی هزار دفعه مجردیش خورده زمین هزار دفعه داغون شده

تمام تن و بدنم داره میلرزه این با ماشین میرفت من ارامش ندارم حالا موتور اونم با اون سرعت خدایا کمکم کن 

چیکار کنم خانما؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چن سی سی هست ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااییی عاشق موتورم😍😍 مخصوصا از اون مدل بالاها😎

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

همسر من cb1300 داره

من عاشقشممممم😍🤩

کلاه ایمنی حتما بگو‌بذاره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
شخصیته شوهرت شبیه امضاته انرژی مثبت بفرس براش چیزی نشه

نمیتونم به خدا کله شق بودنش مدام استرس بهم میده 

میترسم یه بلایی سرش بیاد میشناسمش

چه قدر پول داده پاش؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
همسر من cb1300 داره من عاشقشممممم😍🤩 کلاه ایمنی حتما بگو‌بذاره

دقیقا اسمی که گف بر موتورش همینه

منم دوست دارم ولی شوهرم اخع کله شقه لعنتی کلاه ایمنی هم نمیذاره شوهر توعم با سرعت میرونه؟

۳۰۰

شغلش چیه ؟

دقیقا اسمی که گف بر موتورش همینه منم دوست دارم ولی شوهرم اخع کله شقه لعنتی کلاه ایمنی هم نمیذاره شو ...

من باهاشم نه

اما جمعه ها یه اکیپن همشون سنگین سوارن اونجا سرعت میرن متاسفانه

اما همسرم کلاه ایمنی و گاهی لباس مخصوص میپوشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!