2777
2789
عنوان

منطق یا احساس!!

155 بازدید | 10 پست

من منطقی ام الکی زار نمیزنم برا هر چیزی دنبال دلیل میگردم ، وقتی نمیتونم شرایطی که توش هستم و تغییر بدم سعی میکنم ازش لذت ببرم با یه دیدگاه دیگه ای نگاه کنم بهش و تدریجی تغییرش بدم و خیلی کم پیش میاد فاز ناراحتی بگیرم

ولی دوستام همیشه باهام مشکل دارن و بهم میگن آره هیچی حالیت نیست واسه هیچی ناراحت نمیشی و اینطور چرت و پرت ها!!!! 

آیا بنظر شما رفتار من غلطه ؟؟؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه درستش همینه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ترجیحم احساسه ولی خب رفتارت طبیعیه دیگه هرکسی یجوری مسیرش میره

احساسات فقط روح و روان و نابود میکنن

هر جا احساسی رفتم جلو چوبشو خوردم

هنوز بهش فکر میکنم جای زخمش درد میگیره

احساسی ک باشی ازت سواستفاده میکنن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
احساسات فقط روح و روان و نابود میکنن

موافقم واقعا باهات موافقم

ولی خب من اصلا نمیتونم تغییرش بدم

و واقعا یه جاهایی از اینکه انقدر خودمو اذیت میکنم ناراحت میشم

میو:)
هر جا احساسی رفتم جلو چوبشو خوردم هنوز بهش فکر میکنم جای زخمش درد میگیره احساسی ک باشی ازت سواستفا ...

من احساس و منطقم کنار همه میدونی یطوریم که حس میکنم ناراحت شدن واسه هر چیزی که علت درست حسابی پشتش نیست الکیه!! 

موافقم واقعا باهات موافقم ولی خب من اصلا نمیتونم تغییرش بدم و واقعا یه جاهایی از اینکه انقدر خودمو ...

شاید باورت نشه ولی منم واقعا یه زمانی احساساتم تو اوجش بود ولی بعدش کلا دنبال دلیل میگردم برا هر احساسی و اگر منطق و احساس کنار هم ببینم جور هستن میفهمم اون حسم درسته!!