پنجشنبه رفتیم خونشون دختراشونم بودن خواهرشوهرم چایی آورد بعد شوهرم بهم گف پاشو تو چایی بیار منم اومدم بالا خونمون بعد پدرشوهرم و مادرشوهرم گوش شوهرمو پر کردم شوهرم تا جمعه باهام حرف نزد جمعه بازم با مادرش بگو بخند با من حرف نزد منم با مشت زدم ک زن نداری که برو با مامانت بخواب همین مونده اونم منو زد به مامانم زنگ زد ک بیا دخترتو ببر بعد بابام زنگ زد دخترمو میزنی بیا اینجا ببین چیکارت میکنم بعد یه هفته پیام داده بود ک باید خونه مامانم بگم غذا بزا باید بزاری چایی بزا باید بزاری درحالیکه مشکل ما این نبود بعد پدشوهرم به مامانبزرگم گفت میاد اینجا دست به هیچی نمیزنه درحالیکع همه کار میکنم بعد گف پسرم گف اگه آدم نشه نمیارمش به منم شوهرم گف اینکارارو نکنی طلاقت میدم دو هفتس نه زنگ نه پیام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما میخندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
کار شوهرت زشته جدی فکر کن به ادامه زندگیت ولی شما هم حرف خوبی نزدی یعنی چی برو با مامانت بخواب
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
خواهر شوهرم تو مراسم عقد گفت صبحا که بلند شدی از خواب اول برو برای بابا اینا غذا درست کن بعد برو برای خودت درست کن....... بعد 13سال ارزوی یه جارو کشیدن تو خونشون به دلشون گذاشتم.........