2777
2789
عنوان

عازم مشهدم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیارت قبول عزیزم.منو یادت نره.سلامم رو به امام رضا برسون

قبول حق عزیزدلم ،شما ک عزیزدلی معلومه ک یادم نمیره😍

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
توروخدا برام دعا کن 😭 خواهش میکنم حتما بگو امام رضا فاطمه میگه تورو امام حسین بطلب بیام 🥺

عزیزم الان حرمم و دعا کردم ب زودی بیاین

اسمم بهاره س تو رو امام رضا قسمت میدم یادت نره التماس دعا 😢🙏

بهاره جان الان حرمم و دعاتون کردم

زیارت قبول عزیزم.منو یادت نره.سلامم رو به امام رضا برسون

عزیزدلم الان حرمم کلی هم دعاتون کردم

برای منو و خاهرم دعا کن برای بختمون خوشبخت باشیمم  اسمم نگین هس 

برای خاهررمم دعا کن مرسی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم الان حرمم و دعا کردم ب زودی بیاین

اسی توروخدا برای من دعا کن

ازدواج منو عشقممم

پدر مادرم خونه دار بشند 

مریضم خوب بشم

عشقم سربازعه براش دعا کن 

احرت با امام حسین باشه

برای سلامتی نامزدم که سربازه میشه صلوات بفرستید هرکس صلوات فرستاد اجرش با امام حسین باشه🥺A❤💍(کاربر اقا بهم درخاست بده سریع به نی نی یار میگم تعلیق بشه حالش جا بیاد😒)از وقتی نامزدم رفته عصبی شدم اگه یهو پاچه گرفتم درک کنید☹💔
برای منو و خاهرم دعا کن برای بختمون خوشبخت باشیمم  اسمم نگین هس  برای خاهررمم دعا کن مرسی ...

گلم دعا کردم

گلم دعا کردم

مرسیی😘

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792