2777
2789
عنوان

جاری،😑😑😑😑😑😑😑😑

423 بازدید | 18 پست

بچه ها من اصلا ادم حسودی نیستم من یه جاری دیگه دارم ک میپرستمش ولی یه جاری دارم ازش متنفرم بیزارم خیلی حرفای چرت میزنه خیلی بیخود خیلی رو زندگی من زومه مثلا برشوهرش میگه زنگ بزن ببین داداشت فلان چیزیو از کجا خریده شوهر منم همه چیزیو میگه حالا من میخاستم دماغمو عمل کنم تا فهمید رفت عمل کرد انقددددم قشنگ شده از من زودتر منم خیلی با شوهرم سر بی عرضگیش سر اینک من هر کار خواستم بکنم نذاشت تا همه زودتر افتادن جلو و انجام دادن انقد بحث کردم ...حاله خودمم خراب ک سر جاری اوقاتمو تلخ کردم ولی بخدا دست خودم نیست این بشر خیلی عجیب غریبه مثلا میگه پاچه شلوارتو بزن بالا ببینم پاهات سفیده یا موهاتو باز کن ببینم چقد شدن حالا خودش ک دماغشو عمل کرده دمودق بمن میگم انقد سخته عمل نکنیا هزاربار گفت منم ب دلم عقد شد سر شوهرم خالی کردم و گفتم من دیگه دماغمو عمل نمیکنم چون اگه عمل کنم جاری رسوام میکنه فکر میکنه از حسودی اون عمل کردم تو رو خدا راه کار بدین من نسبت ب این بشر بی تفاوت باشم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید بقیه بفهمن ک تومیخوای دماغتو عمل کنی؟عمل کن بد بگو عمل کردم هیچ وفت تصمیم هاتو بکسی نگو

نمیدونم حالا عمل کنم نمیگه حسودیش شد

نمیدونم حالا عمل کنم نمیگه حسودیش شد

تو ک زودتر از اون گفتی چ حسودی اخه اون حسودی کرده ن تو 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
تو ک زودتر از اون گفتی چ حسودی اخه اون حسودی کرده ن تو 

من هر کاری بکنم اونم میکنه ولی من نمیخام فکر کنن منم حسودم 

اجی جان کاش بتونم

رابطت باهاش کم کن منم ی جاری اینجور داشتم الان مگ چند ماه یبار خونه مادر شوهرم یا مراسمی همو ببینم کلا رابطه ب خونه هم نداریم

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
والا اون از حسودی رفته زود عمل کرده خواست چیزی بگه برین بهش بگو من قصدشو داشتم تو زودتر اقدام کردی

حالا ک بهش گفتم میگه وای خیلی سخته تو نمیتونی تحمل کنی و.....

رابطت باهاش کم کن منم ی جاری اینجور داشتم الان مگ چند ماه یبار خونه مادر شوهرم یا مراسمی همو ببینم ک ...

منم قطع کردم ولی اونجا دیدمش اجی خودم گاهی از خودم بدم میاد میگم مگه این کیه ک روش حساسم

من هر کاری بکنم اونم میکنه ولی من نمیخام فکر کنن منم حسودم 

خوب باید در سکوت کارهات رو بکنی 

مشخصه دیگه عزیزم 

درباره عمل بینی 

اگر فکر میکنی دوست داری و حالت رو خوب میکنه انجامش بده!!!

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
این دقیقا جاری من که، هرکاری میکنم میکنه،از حسادتم داره پاره میشه،هرکاری میکنه تا دعوا بندازه تو زند ...

اینم اصلا میاد مژه های منو میگیره دستش ببینه مال من بلندتر یا اون یعنی تا این حد باورت میشه