2777
2789
عنوان

خواب دیدم

92 بازدید | 2 پست

عروس شدم عقدم بود یکی از نزدیکامم که فوت شده بود تو مراسمم بود با هم حرف زدیم داماد نبودش میگن تعبیر این خواب مرگه چندسال پیش هم دو خواب دیدم که تعبیرش اجل معلق بود یعنی مرگ زود رس یعنی میشه من برم دیگه ؟ فقط خدا کنه جام اونجا خوب باشه اینجا هیچ خوشی ندیدم همیشه آرزوی مرگ دارم شما همچین خوابایی دیدین؟ تعبیرش از نظر شما چیه؟

🤍

عزیزم ببخشید حس کردم ی همدرد پیدا کردم پوروفتو خوندم،

منم رویای صادقه زیاد میبینم مثلا راجب مصرف برادرم هر وقتم بهش میگم تایید میکنه،

اما راجب خواب شما انشالله ۱۲۰ سال عمر با برکت کنی، همین ک داری تنهایی واسه خوب شدنت میجنگی خیلی ارزشمنده، خوابی ک میبینی انعکاس زندگیته ب خاطر افکار منفی و یاس از زندگی همچین خوابی دیدی انشالله برات معجزه اتفاق بیفته ب حق این شب عزیز روزای سختت تموم بشه و خوشی رو بغل کنی

عزیزم ببخشید حس کردم ی همدرد پیدا کردم پوروفتو خوندم، منم رویای صادقه زیاد میبینم مثلا راجب مصرف بر ...

سلام معذرت می‌خوام من تازه پست شما رو دیدم منم خیلی از خوابام واقعی هستن چندسال پیش یه خوابی دیدم خودم و سه نفر دیگه از آشناهام داخل خواب بودیم تعبیرشو پیدا کردم نوشته بود اجل معلق و جالب اینه یکی از اونایی که تو خواب دیدم بعدش فوت شد. خواب عروسی چندین بار دیدم یبار خواهرم خوشحال بود گفت خواب دیدم داری ازدواج می‌کنی فهمیدم قراره انفاق بدی بیفته و افتاد خیلی ممنونم بابت لطفی که داشتین از خدا میخوام دلتون همیشه شاد و خرم باشه حاجات قشنگتون به زودی برآورده بشه🤍🙏🏿

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.