2777
2789
عنوان

نظر شما چيه؟

43 بازدید | 9 پست

بنظرتون وقتي خيلي حالمون بده و با ناراحتي با خدا درددل ميكنيم خدا ميشنوه،؟ يا تو بعضي چيزا دخالت نميكنه؟ من خيلي احساس بي پناهي دارم حس ميكنم هيچكس نميشنوه چون اگه ميشنيد ي واكنشي نشون ميداد ميديد حالم افتضاحه 

اگه ميشنوه يعني از من بدش مياد و نميخواد دستمو بگيره؟ اخه مگه من چ غلطي كردم ك مستحق اين عذابم اصن تو زندگيم كاري ب كسي ندارم تا جايي ك ميتونم دست فقرارو ميگيرم هميشه ولي همش بدبياري

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حس میکنم میشنوه و چون همه چیز و میدونه طوری کمکم میکنه به نفعم باشه اینو تو زندگیم دیدم گاهی چیزی میخواستم دو سال بعدش برای نداشتنش از خدا شکر کردم گاهی چیزی و وقتی باید بهم داد

من حس میکنم میشنوه و چون همه چیز و میدونه طوری کمکم میکنه به نفعم باشه اینو تو زندگیم دیدم گاهی چیزی ...

من بچه ميخوام ب همه اطرافيانم ميده ولي برا منو ميده و ميگيره😭 حس ميكنم ميخواد زجرم بده

من بچه ميخوام ب همه اطرافيانم ميده ولي برا منو ميده و ميگيره😭 حس ميكنم ميخواد زجرم بده

عزیزم😢 ایشاله خدا به حق همین ماه محرم خدا بهت یه نی نی ناز بده خدا خیلی مهربونه امیدت بهش باشه 

عزیزم😢 ایشاله خدا به حق همین ماه محرم خدا بهت یه نی نی ناز بده خدا خیلی مهربونه امیدت بهش باشه  ...

جوري شدم ك تا ميام باهاش حرف بزنم انگار قفل ميشم ديگه دوس ندارم باهاش صحبت كنم اصلا دوسم نداره😭

بچه ميخوام همه دارن من دارم تو حسرتش ميسوزم تحمل اين درد برام سخته ك همه رو با حسرت نگاه كنم

خب عزیزم از کجا میدونی اومدن بچه تو زندگی شما به صلاح شما و به صلاح بچه هست؟؟؟ 

میدونم سخته ولی نباید خودت با بقیه مقایسه کنی