2777
2789
عنوان

❤️ عصبانی نکنید

161 بازدید | 8 پست

❤️ عصبانی نکنید

🟣 مردها را عصبانی نکنید

وقتی مردها عصبانی می‌شوند، قابلیت انقباض عضلاتشان به مراتب بالا می‌رود و توانایی کتک زدن آنها بیشتر می‌شود
مردها در عصبانیت فقط دوست دارند از موضوع فرار کنند. آنها به حل مسئله فکر نمی‌کنند، تلاش نکنیم تا متقاعدشان کنیم . مردها در عصبانیت شخصیتی بد بین، بددهن و نا مهربان دارند ! فقط یک راه دارد، سکوت کنید ! وقتی سکوت کنید زودتر آرام میشوند. وقتی آرام شدند راحت تر متقاعد می‌شوند

🟣زن‌ها را عصبانی نکنید

زن‌ها وقتی عصبانی میشوند، قدرت جسمیشان از بین می‌رود اما به همان ترتیب قدرت زبانی بالایی دارند ! یک زن در عصبانیت تمام بدی هایی که در طول عمرش به او کردید را در پنج دقیقه طوری جلوی چشمانتان میاورد که باور نمی‌کنید غر زدن از ویژگی های بارز همه زنان است ! یک زن را وقتی عصبانی کردید، عواقبش را تا یک هفته و گاهی تا یک ماه باید بپذیرید. زن‌ها ماجرای عصبانیتشان را در تمام این مدت با خود حمل می‌کنند.

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدرت زبانی رو خوب اومدی😐 اینقدر حرف گاهی بارش میکنم 

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

من تو اوج عصبانیت همسرم سکوت میکنم وقتی اروم شد باباشو جلو چشمش میارم😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...