2821
2789

بنظر من ت ک می خوای پول شهریه مدرسه بدی برو ی رشته دیگ توی همون هنرستان 

دوره فنی حرفه ای از بیرون بگیر آرایشگری رو هم بیشتر یاد میگیری هم ی مدرک بین المللی می تونی بگیری

بنظر من ت ک می خوای پول شهریه مدرسه بدی برو ی رشته دیگ توی همون هنرستان  دوره فنی حرفه ای از ب ...

واسه خودم نمیخام خواهر زادم علاقه داره میگه بیرونم یاد میگرم شنیده هنرستان هم داره میگه همینو بخونم شما اطلاعی دارین؟هنرستان داره؟

(دهمین کاربری💅)    programmer💸💻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه خودم نمیخام خواهر زادم علاقه داره میگه بیرونم یاد میگرم شنیده هنرستان هم داره میگه همینو بخونم ...

نه عزیزم هنرستان نداره

آموزشگاه فنی حرفه ای داره

ما مدرسه فنی حرفه ای هم داریم احتمالا یکی متوجه شده راجب شون

نه عزیزم هنرستان نداره آموزشگاه فنی حرفه ای داره ما مدرسه فنی حرفه ای هم داریم احتمالا یکی متوجه ش ...

میشه ی نظر بدین بنظر شما کدوم رشته  هنرستان بخونه ک ارزش داشته باشه خودم برنامه نویسم توصیه میکنم ولی میگه ن کلا بچم گیج شده 

میشه ی نظر بدین بنظر شما کدوم رشته  هنرستان بخونه ک ارزش داشته باشه خودم برنامه نویسم توصیه میک ...

واقعا بستگی ب علایق خودش داره من خودمم با هنرستان موافقم

خودم خیلی شبکه و نرم افزار ،معماری ، گرافیک ، بازیگری ، طراحی لباس... توی رشته های هنرستان دوست دارم😂🙂

شبکه و نرم افزار هنوز توی بورسه 

گرافیک دیگ اونقدر توی بازار کار ، کاربردی بنظرم نمیاد 

معماری هم حتماااااا متاسفانه باید پارتی داشته باشی ک ببرتت سرکار اگر دارید ک معماری عالیه ولی خب نباشه خیلی کار سختیه

بازیگری هم خب مشخصه داستانای خودشو داره

طراحی لباس اگ علاقه داشته باشه خیلیییی خوبه

دوست من ی زیر پله اجاره کرد تیشرت ساده میگرفت با دستگاه روش طرح میزد هفته ای۴۰ میلیون درمی‌آورد ماشالاش باشه

بازم میگم علاقه های خودشو بسنجید با مشاور تحصیلی هم صحبت کنید

کلاس چندمه؟

واقعا بستگی ب علایق خودش داره من خودمم با هنرستان موافقم خودم خیلی شبکه و نرم افزار ،معماری ، گر ...

بلع خودمم شبکه نرم افزارم  برنامه نویسم یکی از پردرآمدترین هاس به همه توصیه میکنم ولی خب میگه میترسم جا بزتم و کلا فق علاقه به اریشگری و هیچ چیز دیگه اصلا نداره نهمه فردا ثبت نام داره هنوز انتخاب نکرده😂

بلع خودمم شبکه نرم افزارم  برنامه نویسم یکی از پردرآمدترین هاس به همه توصیه میکنم ولی خب میگه م ...

اصلا افکارش رو اینجوری نزارید ک فقد یه چیز رو دوست داشته باشه

به هر حال جوون و پر از داستان

ولی تلاش کنید چند تا حرفه رو یادبگیره

کاشت ناخن و آرایشگری خیلیییی خوب و پر در آمده بگید اونارو حتما ادامه بده اما یدونه ام از اینا انتخاب کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792