امروز شوهرم۳۰ میلیون قرض داده به داداشش از پولی که برا پیش خونه بودداداششم خیلی بد حسابه هروقت پول گرفته مارو جون به لب کرده تا داده منم عصبی شدم سرش دادو بیداد کردم الانم قهریه واقعا فشارم زده بالا همین پارسال دومیلیون ازشون قرض خواستیم ندادن درحالیکه داشتن شما فک کن خونه سه طبقه داره تو دوتاشون مستاجر داره وبهترین ماشینو داره میاد از ما قرض میگیره ما رو میندازه تو مشکل
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آره به خدا فک کن ۵ سال پیش ۳ میلیون آزمون گرفت اون موقع هم ۳ تومن زیاد بود دیگه پس نداد بهمون حالا بعد ۵ سال دوتون تو گرفتاریامون بهمون قرض نداد حالا این احمق برداشته ۳۰ تومن داده به اون فقط میخوام بگیرم بکشمش اونم راحت شه منم
من سر خونه با کسی شوخی ندارم زنگ بزن با جاریت دعوا کن تحقیرشون کن کاری کن پول و خرج نکرده بیان پس ...
بابا آخر همین ماه قراره تخلیه کنیم موندم اگه ندادن چیکار کنیم خودشونم میدونن آخر ماه قراره اسباب کشی کنیم موندم با چه رویی پول گرفتن ازش خجالتم نمیکشن بگمم نمیدن که منو حرص بدن