2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😌😌 باید درس پس بدم یه نمه یا نه

جووووون 

رها مخ زنی جدید ب سبک فروغ فرخزاد

حاج خانوم میگ ک :

کاش من معلم املات بودم بت میگفتم بنویس دوست دارم 

بعد بپرسم کجا بودم؟

تو بگی دوستت دارم 

عررر

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
جووووون  رها مخ زنی جدید ب سبک فروغ فرخزاد حاج خانوم میگ ک : کاش من معلم املات بودم بت میگفت ...

😑😑 پشمامممم 

این یه لول دیگس اصنننن

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

بچه ها پایه آبرویه یکی از دوستام وسطه .. ازتون میخوام لطفا برای اینک اوکی بشه همچیش یه صلوات بفرستی ...

اوکیه🎀

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نهایت ابراز علاقه من اینه اسکول موسکول من کیههه!🥲🤣🤣

عالیه😭🎀

میدانی چی دارم گوش میدم؟  So one last time I need to be The one  Who takes you home😔 ...

چرااا هرچییی گوش میدییی اخرش به یه مکانیی ختم میشههه 🤣🤣🤣😑

بچه ها پایه آبرویه یکی از دوستام وسطه .. ازتون میخوام لطفا برای اینک اوکی بشه همچیش یه صلوات بفرستی ...

🥲 انشالله حل میشه 

چرااا هرچییی گوش میدییی اخرش به یه مکانیی ختم میشههه 🤣🤣🤣😑

عادیه ک جر خوردم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز