roseitaaa مدیر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 عنوان 전정국 ...... سون | مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست بچه ها دیدین نتونستن هیچ جوری کوکو بکوبن گیر دادن به ریورس اهنگ؟🤣وایی باورم نمیشههه ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) .... 1402/05/01 | 21:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18383 کاششش 🥲 خاطراتش چی؟ ادما وقتی میرن بیشتر از هرچیزی خاطراتشون میمونه الان دوستا ... خاطراتش تا همیشه تو قلبم میمونه ..:)میدونی دیگ بعد اون از دوستی میترسم ..این ک اگ یروزی یکی نباشه اون یکی این حس کثافت بهش دست میده دورت بگردم 🤍✨️اومدم [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9385 میدونی گاهی وقتا با خودم میگم کاش بود .. مث بقیه رفیقایه گذشتم قلبمو له میکرد ولی بود اون فرشته بو ... منم براش ناراحت شدم خدانمیدونمم چی بگمفقط برات کلی آرامش آرزو میکنممیدونی یه سری چیزا هیچوقت از یادت نمیرن کمرنگ نمیشنفقط مجبوری با جای خالیشون کنار بیایزندگی بی رحمه اینم یکی از درساشه خیلی هم بده خیلیی بیا ببینمم هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9385 ریشات روغنیه😭🔫 میگم ناصی پاکش کنهه😔 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18383 خ سخته:) چقدر مثل همیم:) منم وقتی ک رفت کلماتش میخورد تو صورتم الانم اشک باران شدم.. بیا ... اوهوم ..دقیقاااا الان اگ بودن همچی بهتر میبود ولی آره موافقم باهات [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19391 میگم ناصی پاکش کنهه😔 اه🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 ن من الان بغلتم پستونکمو بده خررر باز کجا انداختیشششش ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18383 منم براش ناراحت شدم خدا نمیدونمم چی بگم فقط برات کلی آرامش آرزو میکنم میدونی یه سری چیزا هیچوقت ا ... مرسی ک هستی :)🤍🦋خیلی حق بودن ..👌🏻دورت بگردم [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9385 اه🤣 هاهاها😂 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19391 اوهوم .. دقیقاااا الان اگ بودن همچی بهتر میبود ولی آره موافقم باهات میدونم چقدر سخته..من خودم وقتی از زندگی سیر میشم اون نگاهاش..ک پر درد بود ک میخواست زنده بمونه میاد جلو چشم ..میفهمم خ خرم ول ب اندازه خودم ب اندازه آدمی ک هستم و سر راهت قرار گرفتمامیدوارم بتونم ی بخش کوچیکی از حال خوبت باشم .. تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 خاطراتش تا همیشه تو قلبم میمونه ..:) میدونی دیگ بعد اون از دوستی میترسم .. این ک اگ یروزی یکی نباش ... خب پس به حق دوستی قشنگت باهاش باید ادامه بدی وقتی یادش افتادی براش فاتحه بفرس و لبخندش حس کن 🥲 🫂🫂 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19391 خررر باز کجا انداختیشششش نمیدونم پیداش کنننننن تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 بش میگم راز سبیلا چیه میگ روغن ارگان و دستای اعلی حضرت 😭🔫 🤣🤣🤣 جرررر @دندونای_پایین_سوکجین انقدددد سممم نباشششس کثافتتتت🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9385 مرسی ک هستی :)🤍🦋 خیلی حق بودن ..👌🏻 دورت بگردم اینو من باید به تو بگم❤️فدات شم منن هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 نمیدونم پیداش کنننننن 😑😑 بیا اینبار دورش چسب رازی میریزم😌 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18383 میدونم چقدر سخته.. من خودم وقتی از زندگی سیر میشم اون نگاهاش..ک پر درد بود ک میخواست زنده بمونه می ... لنتی رفتنشم برات مفید بوده ..دیقه آخری ک پیش هم بودیم جوری زد تو کمرم ک هنوز یاده اون روز میوفتم کمرم تیر میکشه 🤣💔تو باعث شدی من از اون حس کثافت درام ..:)تو یکیرو دو دستی میچسبم و نمیزارم بری هیچوقت [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄