2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست
ملیکا  من آدمیم ک کارما ب شدت روم زومه  من ناراحت شدم شبش  بالافاصله ازفرداش  ...

میدونم حق داشت

و بعضا به این آرامشم احتیاج داشت

ولی خب درک نبودش 

اونم یهویی

واسم سخت بود

هرچند اون اواخر هی میگفت دوستم نداشته باشید و فلان

ولی نمیشدد

خودم عواقبشو پذیرفتم

ولی بازم رو به رو شدن باهاش سختم بود

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرور خاطرات باعث شد یاد یکی بیوفتم و دلتنگ بشم ..:) میدونم هانیسا یروزی میاد ولی اون دیگ نمیاد پیشم ...

کی؟

عشق؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
مرور خاطرات باعث شد یاد یکی بیوفتم و دلتنگ بشم ..:) میدونم هانیسا یروزی میاد ولی اون دیگ نمیاد پیشم ...

🫂بیااا بغلمممم ببینممم لنتییییی این چه حالیهههه‍ه 🥲 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

🤣🤣🤣 میاد مث روز روشنه که میاد  ولییی حتما نشون بده اخرشم با چاقو میاد برات 😌

بیاد عیب نداره😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

میدونم حق داشت و بعضا به این آرامشم احتیاج داشت ولی خب درک نبودش  اونم یهویی واسم سخت بود ...

میفهممت 

کاملا :)

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

من فکر کردم آیتک اینا رو نوشته چقدر اکانتتون عین همههه🤦🏻‍♀️

فراموشی مرهم همه چیزه

باید زمان بگذره تا اینجور دردا تسکین پیدا کنن الان هرکاری کنی این حس سمی دلتنگی اذیتت میکنه

بیا بغلممم:-{