2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست
ملیکا  من آدمیم ک کارما ب شدت روم زومه  من ناراحت شدم شبش  بالافاصله ازفرداش  ...

میدونم حق داشت

و بعضا به این آرامشم احتیاج داشت

ولی خب درک نبودش 

اونم یهویی

واسم سخت بود

هرچند اون اواخر هی میگفت دوستم نداشته باشید و فلان

ولی نمیشدد

خودم عواقبشو پذیرفتم

ولی بازم رو به رو شدن باهاش سختم بود

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چی شده کی چیکار کرده؟ بگو کی اذیتت کرده؟

مرور خاطرات باعث شد یاد یکی بیوفتم و دلتنگ بشم ..:)

میدونم هانیسا یروزی میاد ولی اون دیگ نمیاد پیشم نمیتونه بیاد 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرور خاطرات باعث شد یاد یکی بیوفتم و دلتنگ بشم ..:) میدونم هانیسا یروزی میاد ولی اون دیگ نمیاد پیشم ...

کی؟

عشق؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
مرور خاطرات باعث شد یاد یکی بیوفتم و دلتنگ بشم ..:) میدونم هانیسا یروزی میاد ولی اون دیگ نمیاد پیشم ...

🫂بیااا بغلمممم ببینممم لنتییییی این چه حالیهههه‍ه 🥲 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

🤣🤣🤣 میاد مث روز روشنه که میاد  ولییی حتما نشون بده اخرشم با چاقو میاد برات 😌

بیاد عیب نداره😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

میدونم حق داشت و بعضا به این آرامشم احتیاج داشت ولی خب درک نبودش  اونم یهویی واسم سخت بود ...

میفهممت 

کاملا :)

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

من فکر کردم آیتک اینا رو نوشته چقدر اکانتتون عین همههه🤦🏻‍♀️

فراموشی مرهم همه چیزه

باید زمان بگذره تا اینجور دردا تسکین پیدا کنن الان هرکاری کنی این حس سمی دلتنگی اذیتت میکنه

بیا بغلممم:-{ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز