2777
2789

یه خانومی۷ماه قهر شوهرش دنبالش نیومداصلا اینم مهریه و نفقه اجرا گذاشت باز اونا گفتن باید جدا بشه توافقی اونم قبول نکرد گفت جدا نمیشم فقط مهریه و نفقه اجرا گذاشت اوناهم واسه اینک ندن یا واقعا پشیمون شدن ک خدا میدونه  تو دادگاه وکیلشون گفته بود تمکین 

دختره ام قبول کرد

اما الان۲هفته رد شده حتی یه نفرم نفرستادن دنبالش یا مشاوری ازطرف دادگاهی هیچی این الان چه معنی میده ؟باید چیکار کنه دقیقا کسی میتونه بفهمه هدف اونا چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جاریم وکیله بهش گفتم الان میگه چون درخواست تمکین دادن دیگه نفقه بهت تعلق نمیگیره ولی مهریتو میتونی بگیری هنوز.ضمن اینکه خندید گفت منتظر نباش کسی بیاد دنبالت ببرت خونه چون حکم تمکین دادن شما خودت باید برگردی خونه😂کسی رو نمیفرستن دنبالت منتظر نمون با پای خودت رفتی با پای خودتم باید برگردی تمام😊کل حرفایی ک جاریم زد😐🙄

من جاریم وکیله بهش گفتم الان میگه چون درخواست تمکین دادن دیگه نفقه بهت تعلق نمیگیره ولی مهریتو میتون ...

برا یکی از بستگانمه من ک خودم از اون دسته ادمام ک سوختمو ساختم و درستش کردم 😂 مرسی بازم ممنون ک راهنمایی کردی چون ب این بنده خدا گفته بودن ک مشاور یا ماموری از طرف دادگاه یاحالا نمیدونم چنین چیزی میاد ک ازطرف اونا تورو ببرن خونه 

من جاریم وکیله بهش گفتم الان میگه چون درخواست تمکین دادن دیگه نفقه بهت تعلق نمیگیره ولی مهریتو میتون ...

میشه ازش بپرسی چقدر وقت داره ک بره الان ده روز میشه از همون روز دادگاه ک رفتن  و خبری نشده 

برا یکی از بستگانمه من ک خودم از اون دسته ادمام ک سوختمو ساختم و درستش کردم 😂 مرسی بازم ممنون ک راه ...

قربانت😘منم والا نمیدونم جاریم گفت😂انشا الله بحق همین شبای عزیز مشکلشون به خوشی حل بشه