2777
2789
عنوان

شغل

58 بازدید | 5 پست

دوستان من میخام یه درامدی براخودم داشته باشم دخترم شش سالشه . منم ۳۲ سالمه لیسانسم ولی استخدامیا قبول نشدم سرمایه هم ندارم بنظرتون برم دوره کراتین ببینم یا یه سرمایه با وامی چیزی حورکنم مغازه پوشاک کودکان بزنم چون محله مون خیلی شلوغه و پربچه البته هر دوراه چون سرمایه ندارم سختمه ولی میخام دیگه از یه جایی شروع کنم ممنونم از نظراتتون

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

اگر امکانشو داری به جای صرف هزینه برای اجاره مغازه یه مقدار لباس متنوع بخر توی یه قسمت از خونه بفروش مثلا قبلا مادربزرگم یه همسایه داشت یه مدت اول توی یه زیرزمین خونه شون کفش میفروخت بعد از اینکه مطمئن شد فروش داره مغازه گرفت

اگر امکانشو داری به جای صرف هزینه برای اجاره مغازه یه مقدار لباس متنوع بخر توی یه قسمت از خونه بفروش ...

خونه مون اپارتمانیه و تو پارکینگ هم فقط جای ماشینه و خونمون ۲ خوابه ینی اگ بخام باید یکی از اتاق هامو بزارم برا این کار  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مون اپارتمانیه و تو پارکینگ هم فقط جای ماشینه و خونمون ۲ خوابه ینی اگ بخام باید یکی از اتاق هام ...

به هر حال چون گفتین سرمایه تون کمه این به ذهنم رسید که اول کار مجبور نشید کلی هم برای اجاره هزینه کنید. 

به هر حال چون گفتین سرمایه تون کمه این به ذهنم رسید که اول کار مجبور نشید کلی هم برای اجاره هزینه کن ...

فکر خوبیه ممنونم ولی کراتین برم یاد بگیرم چطوره