2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 11 پست

اینقدر بهم ریخته ام.خیلی دوست داشتم دوباره حامله بشم ولی مریض شدم و نمیتونم طبیعی حامله شم.حوصله دکترای پولکیم ندارم.۳ تا دکتر رفتم ی جواب قطعی ندادن.واسه چشمم میترسم تا اخر عمر نتونم.کاش ادم سرنوشتشو میدونست

دختر۹ ساله.پسرم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگو دلم خونه تازه سقط کردم..بعد کلی دارو و دکتر.شاید به صلاحمون نیست عزیزم

اخه مگه حقمون نیس؟اخه مگه ما هم آرزو نداریم؟من حتی بیناییم در خطره.ترس از دست دادن چشمام داره میکشتم

دختر۹ ساله.پسرم
شما که بچه دارین  دیگه دارین ناشکری میکنین واقعا

بحث ناشکری نیست.بحث اینه که نذاشتن لذت ببرن.از داشتنش.مادرشوهرم بچه دو روزه رو برداشت برد و من میدویدم دنبالش.فک کنم من ۹ ماه نگه داشتم.مال اون شده بود.همه جا بود و سربه سرم گذاشت.اصلا نفهمیدم کی بزرگ شد.الانم که از همه جا منع شدم

دختر۹ ساله.پسرم
بحث ناشکری نیست.بحث اینه که نذاشتن لذت ببرن.از داشتنش.مادرشوهرم بچه دو روزه رو برداشت برد و من میدوی ...

خب الان که ایشالا بچه پیش خودتونه 

بخدا بزرگ کردن بچه همچین کار لذت بخشی هم نیست .

فکر کن این همه هزینه کنی و زجر بکشی بعد یه بچه نصیبت بشه که زبونم لال سالم نباشه 

چیزی رو نباید به زور خواست 

چون اگه زوری بخوایم یه روزی میگیم غلط کردم که خواستم 

خب الان که ایشالا بچه پیش خودتونه  بخدا بزرگ کردن بچه همچین کار لذت بخشی هم نیست . فکر کن این ...

اره واقعا راست میگید.دلم میسوزه که سالم بودمو اینا داغونم کردن  سر دخترم ۶ هفته بود حامله بودم نمیدوستم میرفتم پشت بوم لباس پهن میکردم.لباسای زیادا.بعدا اینقدر دخالت کرد سر دکتر رفتن و اینا.دکتر زنان بیشعور ی گودی تو رحمم درست کرد.همون گودی شد اندومتریوز بعد زد به چشمم.بیناییم شد نصف.الان دخترم میره بیرون میاد ی ساعت گریه میکنه چرا همه خواهر برادر دارم و من ندارم.بچه هم هست متوجه نمیشه.اره پیش خودم.ولی دیدی انگار یکی بهت میگه حق نداری فلان کارو کنی بیشتر طمع میکنی برای اون کار.حکایت من شده

دختر۹ ساله.پسرم
اره واقعا راست میگید.دلم میسوزه که سالم بودمو اینا داغونم کردن  سر دخترم ۶ هفته بود حامله بودم ...

دخترت بچه ست متوجه نمیشه که اتفاقا تک فرزندی خیلی هم خوبه .

چه دکتر بدی داشتی کاش ازش شکایتی چیزی میکردین 

میفهمم آدم از چیزی منع بشه حریص میشه نسبت بهش ولی خب زندگی همینه 

خیلیا همین یه دونه رو هم ندارن و برعکس خیلیا اصلا نمی‌خوان ولی پشت هم بچه دارن و زندگی سختی رو میگذرونن 

متاسفانه زندگی هممون پر از حسرت و درده .

شاید دخترتون تلاش و علاقه شما رو برای بارداری میبینه و این باعث میشه اونم حریص بشه 

به نظرم بگذر از بچه ...

شاید وقتی رها کردی خودش یهویی اومد

دخترت بچه ست متوجه نمیشه که اتفاقا تک فرزندی خیلی هم خوبه . چه دکتر بدی داشتی کاش ازش شکایتی چیزی م ...

دکترم افتضاح بود.خودمم تو فکرشم اگر بشه خوب میشه.ممنونم خواهر مهربونم از وقتی که برام گذاشتی و کلی اروم کردی.انشالله ارامش الانی که دادی بهم رو خدا جای دیگه برات جبران کنه.دقیقا.شایدم بیخیال بشم و بشه.شایدم قسمتم همین بوده.

دختر۹ ساله.پسرم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز