2777
2789
عنوان

باگ اینستا

482 بازدید | 5 پست

به محض اینکه نت گوشیمو روشن میکنم اینستا خود به خود باز میشه. تا زمانی هم که نتمو خاموش کنم چند بار میاد رو صفحه

حتی اگه فیلت.ر شکن هم روشن نکرده باشم.

کلافم کرده. چرا اینطوریه؟ واسه شما هم همینجوریه؟

چه کار کنم درست شه؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

خخخخ ☺️ اون باگ اینستا نیس! تنظیمات گوشیه! 

تنظیمات ، برنامه‌ها ، برنامه‌های پیش فرض ، بعد پایین صفحه نوشته باز کردن لینک ، تیک بازشدن سریع یا باز کردن فوری رو غیر فعال کنید. (من این مسیرو ذهنی رفتم و ترجمه کردم! امیدوارم توی هر دو مورد اشتباه نکرده باشم!)

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
خخخخ ☺️ اون باگ اینستا نیس! تنظیمات گوشیه!  تنظیمات ، برنامه‌ها ، برنامه‌های پیش فرض ، بعد پای ...

ممنون

خدا خیرتون بده. شما میخندی که من گفتم باگ درصورتی که همین باگم الکی گفتم. اصلا نمیدونستم از چیه.😅

از بس کلافم میکنه حذف میکنم بعد از یه مدت دوباره نصب میکنم. باز همونجوره.

نمیدونم از کجا، ولی یه چند روزیه شفا گرفته.😁 اما خب همینقدر که علت و راه اصلاحشو گفتید کمک بزرگی به من کردید.

خیلی متشکرم🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون خدا خیرتون بده. شما میخندی که من گفتم باگ درصورتی که همین باگم الکی گفتم. اصلا نمیدونستم از چ ...

همین باگم عالی گفتین 👌 بعضیا همینم نمی‌دونن 👍☺️ از این به بعد حذف نکنید ، هر مشکلی پیش اومد اگه مایل بودید بفرمایید ، جواب میدم ، ممکنه نباشم و یکی دو ساعت بعد باشه اما قطعا جواب میدم ☺️🙏

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
همین باگم عالی گفتین 👌 بعضیا همینم نمی‌دونن 👍☺️ از این به بعد حذف نکنید ، هر مشکلی پیش اومد اگه ما ...

زنده باشی🌹

ممنون از شما. بی زحمت نمیذارمتون.

زنده باشی🌹 ممنون از شما. بی زحمت نمیذارمتون.

چه زحمتی؟ شما خیلیم لطف دارید. راستش در مورد آخرین پست شما توی تاپیکم و دوتا از تاپیک‌های شما می‌خواستم حرف بزنم .