2777
2789
عنوان

مدرسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 61 پست
عه چه خوب پسر من از طرف هر دو پدربزرگ نوه جانبازه خودمم فرهنگی م بازم امتیاز نیاوردیم پارسال برای ...

شاید درصدشون کم بوده؟؟

ان شالله ک امسال در بیاد اسمشون عزیزم

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی تو قرارداد نوشته باشه میتونه بگیره.قانونیه.معمولا هم تو قرارداد می نویسن.نخوندین اون بندش و؟که ...

ن والا😐چ اشتباهی کردم اصن نمیدونستم الان از اشنایی شنیدم این قضیه رو

نگو شاهد قبول شده. بگو هرجی فکر میکنم توان پرداخت شهریه نداریم.برامون مشکله. میخوام ببرمش جای دیگه

اخه شاهد گفت فردا ساعت ۱۰باید مدرسه باشید میترسم برن ب غر زدن و اینا کارمو عقب بندازن

فرهنگیا که اکثرا امتیاز میارن. امتیاز نوه جانباز هم بستگی به درصد جانبازی داره. مدرسه پسرم اکثرا فره ...

من تو منطقه مذهبی زندگی میکنم

اینجا بچه های جانبازان و شهدای مدافع حرم زیاده

نوبت به ما نرسید

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
۵ درصد کل شهریه رو میگیرن. مدیر مدرسه ای که ما ثبت نام کردیم آقایی کرد پولی نگرفت کلشو پس داد

دمش گرم

شاید درصدشون کم بوده؟؟ ان شالله ک امسال در بیاد اسمشون عزیزم

پدر من ۲۵

پدر همسرم ۳۵

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
پدر من ۲۵ پدر همسرم ۳۵

والا شاید باورت نشه پدر من پنج درصد داشت😂😂با دو سال ایثارگری

میگم نتایج تیز هوشان کی میاد کسی میدونه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من تو منطقه مذهبی زندگی میکنم اینجا بچه های جانبازان و شهدای مدافع حرم زیاده نوبت به ما نرسید

درسته.🌷 توی کل مدرسه پسرم فقط دوتا فرزند شهید هست که اوناهم برادرن.(فرزند یک شهید مدافع حرم  هستن).بقیه فرهنگی یا نوه شهید وجانباز وایثارگر ویا فرزند نظامیهای مناطق امنیتی وعملیاتی

پارسا پسرمامان😍