2777
2789
عنوان

مدرسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 61 پست
خب من الان ۷۵۰دادم برا پیش پرداخت مبلغیم نیست اما میترسم نگه باید بیشتر بدی ک پرونده بهت بدم

سلام اون تاپیک قفل بود اومدم اینجا 

* پست یه کاربر

بچه ها یه دعایی هست برای خاری دشمن طوری بی ابرو میشه که نگو ؟ 

چه دعایی؟ 

ببین برای نماز اول وقت صبح بیدار باش بعد از اذان شهرتون ، نماز صبح بخون بعد زیارت عاشورا ( یک سلام و لعن به نیت ۱۰۰ مرتبه " البته میشه سلام و لعن رو ۱۰۰ مرتبه گفت که نور علی نور میشه " ) بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ( مثل نماز صبحه فقط به نیت زیارت حضرت حسین میخوانم قربه الی الله ) بعد بلافاصله دعای علقمه ( در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اون دشمن احتمالی رو نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مهدی زاده ی معصومه یا اگه از دشمن مطمئن نیستی بگو خدایا و کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون و بعد بلافاصله  دعای معراج بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج‌ . ( به مدت ۷ روز باید خونده بشه و بعد از سایر نمازهای پنج گانه هم خونده بشه تاثیرش چند برابر میشه ) همون کاربر میگفت من ۳ بار انجام دادم ( یعنی ۳ تا ۷ روزه ) میگفت بعد از ۲ ماه طرف به خاک نشست مخصوصا اونی که طلسم خریده بود واسم هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو 

سلام اون تاپیک قفل بود اومدم اینجا  * پست یه کاربر بچه ها یه دعایی هست برای خاری دشمن طوری بی ...

چه جالب ممنونم از وقتی ک گذاشتی عزیزم 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.