2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته حقوق

693 بازدید | 15 پست
من کارشاسی ارشد روانشناسی دارم دوست دارم حقوق بخونم به نظرتون میتونم یا یکم دیر شده دیگه راستش وقتی فکر میکنم دوباره باید بخونم اون هم از اول یکم میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق و در سطح ارشد خوبه ولی در حد درس و اطلاعات و... ،اصل حقوق و بحث کار و درآمدش قبول شدن توکانون وکلا و وکیل شدنه که متاسفانه شما شرایط شرکت رو ندارید و اینکه حقوق بسیار بسیار پرسه سخت و پیچیده ای داره ولی هر کاری اراده کتی میشه انجام داد ولی زیباس من که عاشقشممم
رها جان باید کارشناسی حقوق یا فقه و حقوق داشته باشید با ارشد نمیتونید تو آزمون کانون شرکت کنید.و در مورد قبولی تو آزمون کانون با نل کوچولو موافقم خیلییییی سخته ولی غیر ممکن نیست تلاش و ذهن فعال و اطلاعات حقوقی بالا میخواد
اگه روانشناسی به دردت نخورده حقوقم به دردت نمیخوره
رها جان باید کارشناسی حقوق یا فقه و حقوق داشته باشید با ارشد نمیتونید تو آزمون کانون شرکت کنید.و در ...

سلام عزیزم ببخشید شما اطلاع دارید برای ازمون دادگستری(دادیاری و...)هم نیازه لیسانس حقوق داشته باشی؟نمیشه لیسانسمون چیز دیگه باشه و با فوق لیسانس حقوق،تواین ازمون شرکت کنیم؟

سلام عزیزم ببخشید شما اطلاع دارید برای ازمون دادگستری(دادیاری و...)هم نیازه لیسانس حقوق داشته باشی؟ن ...

عزیزم سلام اطلاع ندارم تو شرایط آزمونش باید باشه ولی به احتمال زیاد لیسانس حقوق باید باشید