2777
2789

بنظرم باید موضوعش جالب باشع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساعتش چی . موضوعش که جالبه د

از ۱۱,۱۲ شب به بعد باشه 

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

عزیزم تاپیک به اون دوس پسرت گفتم اسکل نه تو 

خیلی رک بهش بگو خجالت بکش حیا کن هرچی چیزی نمیگم تو یکم خودت بفهم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم تاپیک به اون دوس پسرت گفتم اسکل نه تو  خیلی رک بهش بگو خجالت بکش حیا کن هرچی چیزی نمیگم ...

دوست پسرم نیست با هم محرم شدیم . 

همه خبر دارن نامزدمه نمی‌دونم چرا تاپیک منو ترکوند 😢

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
دوست پسرم نیست با هم محرم شدیم .  همه خبر دارن نامزدمه نمی‌دونم چرا تاپیک منو ترکوند 😢

وا باهات محرم شده از گذشته میگه خیلی بهش رو دادی دختر 

یکم جذبه داشته باش اون باید ازت حساب ببره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
وا باهات محرم شده از گذشته میگه خیلی بهش رو دادی دختر  یکم جذبه داشته باش اون باید ازت حساب بب ...

اره متاسفانه . دقیقا چون مظلومم سو استفاده کرده خودشم میگ من با تو راحتم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
اره متاسفانه . دقیقا چون مظلومم سو استفاده کرده خودشم میگ من با تو راحتم 

زرنگ باش کتاب بخون اطلاعات بالا ببر این سری بگو باهام زیاد راحت نباش حرمتارونشکون