2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

203 بازدید | 5 پست

اروم و قرار ندارم 

دکتر بهم گفته بود که سینمو کامل برنمیداره فقط توده رو برمیدارن جاش پروتز میذارن 

اما میترسم رفتم کامنتای مربوط به سرطان سینه رو تو اینستا خوندم وحشت کردم یکی نوشته بود قرار نبود کامل سینمو بردارن ولی موقع عمل دکتر متوجه میشه ک کاملا برداشته شه ،اگه اینجوری باشه زندگی من نابود میشه من فقط ۲۷ سالمه😢😭

از یه طرف نمیدونستم اصلا این سرطان کشندس

از یه طرف میترسم موهام بعد شیمی درمانی درنیاد خدایااااا کمکم کن شفامو از خودت میخوام نذار سینمو ببرن😭

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
گلم بهتره راجب بیماریت سرچ نزنی حالت بد میشه نگران نباش خوب میشی

واقعا نمیتونم سرچ نکنم خیلی میترسم😭 ولی واقعا کاش سرچ نمیکردم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات آرزو سلامتی دارم عزیزم نگران نباش 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

واقعا نمیتونم سرچ نکنم خیلی میترسم😭 ولی واقعا کاش سرچ نمیکردم

اینترنت همممه چیززز نوشته و آدمو داغون میکنه

این یه تجربه ثابت شده ست برا همه

برا خودمم هزارااان بار پیش اومده....

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه