2777
2789
عنوان

این زندگی دیگه ارزش موندن نداره

223 بازدید | 15 پست

شوهرم با فوق لیسانس امروز بیکار شد و یه بیسواد رو گذاشتن جاش

خودم دوتا فوق دارم و بیکارم

کاش میتونستم خودمو میکشتم و راحت میشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ سخت خدایی فوق چی دارین حالا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم 😢

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ایشالله ی کار بهتر پیدا کنه 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

چقدرازدیدن این مسایل حالم بدمیشه.متاسفم واقعا .امروز قفل سازاومد خونم کلید اتاق راگم کرده بودم نیم ساعا تشد چتدتا کلیدانداخت بهش یکیش خورد۳۰۰گرفت۴۰هم پول اسنپش را دادم‌بعد من و همسرم کارمندیم روی هم چندرعازحقوق میگیریم این اقا تا سب حداقل دوتومن داره

عزیزم همسر منم فوق لیسانسه تو بازار کار میکنم!

مغازه ام باباش داده

به نتیجه رسیدم پسردار شدم حتما بعد دیپلم بزارمش سرکار بره درسشم بخواد کنارش ادامه بده 

از درس برای هیچکس هیچی درنمیاد

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

پول هنگفت  فقط کارآزاد.درس خوندن تواین جامعه فقط مدرک خشک وخالیه .

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘