2777
2789
عنوان

لجبازی پسرم

436 بازدید | 25 پست

سلام پسرم ۹ سالشه خیلی لجبازی میکنه بخدا همش کارم شده گریه بهش محبت میکنم ولی یه ساعت بعدش لجبازی یا به خواهرش اذیت میکنه یا ازدهنش صدادرمیاره میریم بیرون بچه های دیگه رواذیت میکنه  بخوام ازش قهرکنم دادمیکشه برای تنبیه بخوام وسایلشو بگیرم بازم دادمیزنه صداشوبلندمیکنه بلندبلندحرف میزنه خسته شدم راهکاربدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی مارو باچوب ترکه بار اوردن الان مثل ادم بزرگ شدیم بچه های الان لوسنانگار باید بریم سمت قدیم🤣🤣

کاش هیچوقت بچه دارنمیشدم تودوروبریامون همه بچه هاشون نرمال ولی بچه ی من 😔

همش یه چیزی ازدرون میگه شیطنت کنه 😐

سلام وقتتون بخیر خانم محترم.

ببخشید بی ادبی نباشه اما شما در مقابل داد زدن یک بچه ۹ ساله کوتاه میان و کاری که میخواد انجام میدین😐

پیشنهاد میکنم برای یک بار هم که شده به داد و بیداد و حرفاش گوش ندین و تنبیهش کنین تا متوجه بشه که باید به حرفاتوت گوش بده. مطمئن باشین اگه اینطوری پیش بره دو روز دیگه که بزرگتر شد قطعا نمیتونین کنترلش کنین🙏

سلام وقتتون بخیر خانم محترم. ببخشید بی ادبی نباشه اما شما در مقابل داد زدن یک بچه ۹ ساله کوتاه میان ...

اخه دادمیزنه خواهرش هم میترسم مثل این بشه واسه همین کوتاه میام 

کاش هیچوقت بچه دارنمیشدم تودوروبریامون همه بچه هاشون نرمال ولی بچه ی من 😔 همش یه چیزی ازدرون میگه ...

حتما یه ایراداتی تو رفتار شماست ویه ایراداتی هم  تو رفتار اون بچه حتی اگه شده قرض بگیر و ببرش چون ایندش به تربیت درست  الانش ربط داره یکم دیگه که بزرگ بشه شرو بدرفتاریهاش احتمالا بیشتر میشه بهتره زودتر اقدام کنی 

اخه دادمیزنه خواهرش هم میترسم مثل این بشه واسه همین کوتاه میام 

موقعی که داد میزنه اصلا کوتاه نیان حتی اگه لازم شده بزنینش. اگه این کار رو نکنین متوجه میشه که هر وقت چیزی رو بخواد و براش فراهم نکنین میتونه با داد زدن بدستش بیاره🙏

والله یه جلسه بردم کلی حرف زد اثری هم نداشت

ایا روانشناس کودک بوده واینکه با یه جلسه درست نمیشه ها ممکنه ماهها طول بکشه و قدم به قدم باید پیش برید انتظار معجزه نداشته باشید بعضی بچه ها کلا اذیت کن هستن ولی اگه بتونی روش درستو اتخاذ بکنی میتونی بهش کمک کنی تا از رفتار بدش دست برداره ازش نترس قاطع باش و مهربون نقش پدرش تو تربیتش باید پررنگ تر باشه و هماهنگ باشین و مثلا شما یا پدرش کارای دوتایی که دوست داره انجا بدید مثل فیلم نگاه کردن رفتن به شهربازی یا حالا هرچی اینجوری باهاش دوست بشید باهاش بیرون برید بدون هیچ امرونهی چنبار که اینکارو بکنین خودبخود حرفتونو گوش میده 

سلام وقتتون بخیر خانم محترم. ببخشید بی ادبی نباشه اما شما در مقابل داد زدن یک بچه ۹ ساله کوتاه میان ...

دقیقا خواستم همینو بنویسم وقتی بچه ببینه ازش می‌ترسی بدتر میکنه

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏