2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

239 بازدید | 26 پست

سلام 

دوستان کسی میدونه اگ بخوام از ی واحد دانشگاه ازاد انصراف بدم و امسال ی شهر دیگه و یه رشته دیگه بخوام درس بخونم باید جریمه بدم یا ن 

چون داخل نت نوشته از ی واحد ازاد ب ازاد دیگه جریمه نمیخواد ...کسی همچین تجربه ای داره؟!

باید از اون دانشگاه انصراف بدید دیگه اگه قراره یه رشته دیگه بخونید 

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره من همینکارو کردم نزدیک 4 تومن جریمه دادم

عزیزم شما بعدش باز دانشگاه ازاد خوندی؟! 

چون من میخوام باز ازاد بخونم ...از طرفی شهریه من سنگینه بخوام جریمه بدم نزدیک ۱۵ تومن میشه

عزیزم شما بعدش باز دانشگاه ازاد خوندی؟!  چون من میخوام باز ازاد بخونم ...از طرفی شهریه من سنگی ...

ارع من قبلا بدون کنکور مهندسی صنایع ازاد میخوندم..رفتم کنکور دادم مامایی ازاد اوردم انصراف دادم..جریمه هم دادم

میدونم ولی خوب جریمه داره یا ن؟!

ترم یک اگه باشید نه ولی ترم های بعد اره باید یه مبلغی پرداخت کنید

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

انتقالی جریمه نداره

شما میخوای انصراف بدی کلا داستانش فرق داره

البته یه حرکتی بزن

انصراف نده برو کادر اموزش

بگو شهر دیگ میخوام فلان رشته رو بخونم

برام تطبیق بزنید واحد عمومیا رو اونور نخوندم

اگر تطبیق بزنن فک کنم جریمه نمیخوره

البته قانونای جدیدو باید دید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

انتقالی جریمه نداره شما میخوای انصراف بدی کلا داستانش فرق داره البته یه حرکتی بزن انصراف نده ب ...

انتقالی نیس من میخوام مامایی ازاد ی شهری رو انصراف بدم پرستاری ی شهر دیگه بخونم ....ولی اگ هزینه انصراف باشه دیگ نمیتونم

پس چرا الکی تو نت میزنه از ی واحد ازاد ب ازاد دیگع جرسمه نداره خدایا

دانشگاه آزاد سیاستش بر مبنای پول پایه ریزی شده فکرشم نکنید پول نگیرن. احتمال زیاد اون واسه زمانی بوده که شما از این دانشگاه مهمان بگیرید واسه دانشگاه دیگه نه اینکه کلا یه رشته دیگه بخونید. اونا میگن اگه شما نمیومدی شاید یکی دیگه میومد جای شما

انتقالی نیس من میخوام مامایی ازاد ی شهری رو انصراف بدم پرستاری ی شهر دیگه بخونم ....ولی اگ هزینه انص ...

هزینه انصراف اونقدر برات نمیوفته نگران نباش در حد ۴ میلیون ایناست فک کنم

ببین تو اول برو اموزش بگو ازاد میخوام بخونم برام تطبیق بزنید عمومیا رو نخونم دیگ

ببین از این طریق میتونن تبصره ایی چیزی جاساز کنن جریمه ندی

چون تبصره توی قوانین ازاد خیلی زیاده

دانشگاه آزاد سیاستش بر مبنای پول پایه ریزی شده فکرشم نکنید پول نگیرن. احتمال زیاد اون واسه زمانی بود ...

اصلا همه دانشگاها پول میگیرن

دولتی اتفاقا چند برابر آزاد سر اخر میگیره از دانشجو

برا ازاد کردن مدرکشم ک باید چند صد میلیون پول بدی