2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون........

245 بازدید | 16 پست

شده تاحالا به کسی سلام کنین بعد جواب سلامتونو نده اونم چنبار؟البته منظورم مرد هست فامیلم باشه یا با همه سلام کنه به شما نکنه شما چیکار میکنین اگه چنبار ج نده فامیلم باشه باز سلام میکنین؟ البته پسرشم منه احمق دوبار چون فامیل بابامن سلام کردم ج نداد خیلی بیشعوره دیگه سلام نکردم از من کوچکترم بود،نمیدونم خانوادگی چه مشکلی دارن بامن البته بگم من ادم درونگراییم ولی ببخشید ادم احمقی نیستم سلام و احوالپرسی و اینا

وا عیزم توهم سلام نکن تو که محتاج سلام اون نیستی ، اون بیشعوره تشیف داره تقصیره تو نیست😁

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راستش پیش نیومده..ولی چون خجالتیم بار ها شده میگن بلند تر بگو و مجبورم دوباره بگم تا بشنون 

ولی عزیزم ب نظرم دیگه سلام نکن اصلا بهش...فکر کرده کیه که جواب نمیده اه 

طرف خود درگیری داره 

نه راستش پیش نیومده..ولی چون خجالتیم بار ها شده میگن بلند تر بگو و مجبورم دوباره بگم تا بشنون  ...

خانوادگی بی ادبن زنش اینجوری منو میبینه گرم ولی تو جمعیت مثلا زیاد تحویل نمیگیره یبار به همخ دست داد جز من بعد گفت ببخشیدااا ندیدمت

فامیل نردیک بابامه اخه

خب باشه😐 وا جواب سلام نمیده بعد تو میخوای سلام بدی؟؟ به قول اون بالایی که گفته هر کی والا مثله خودش 

وقتی تو هر سری سلام میدی اون جواب نمیده یعنی لیاقتش نیست توهم سلام بدی ، در هر صورت تو محتاج سلام اون نیستی حالا اصلا بگیم بابات باشه هررر کی ، وقتی شعور اون موضوع رو نداره توهم باهاش تو اون موضوع مثله همین سلام کردن نباش و نگو چیزی هم از ارزشت کم نمیشه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

جالب اینجاست حرف میزنه بامنا

خب عزیزم ولش کن بنده خدا رو 😁جنبه سلام نداره تو هم سلام نده اینهو خودش فقط اگه صحبت کرد باهاش صحبت کن 

لازم نیست سلام بدی بهش