2777
2789
عنوان

ویار سمی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
به قول مامانم حالا بچه خوشگل تپل آوردی یا نه تو که همه چی میخواستی 🤣🤣 مامانم سر بچه آخری بهم میگف ...

دخترم به دنیا اومدنی ۳.۳۰۰بود ولی از خوشگلیش نگم برات از همون لحظه که به دنیا اومد ماشاالله مثل قرص ماه بود مخصوصا چشماش،چشای درشت و بادومی داره با مژه های بلند هرجا بریم فقط از چشماش تعریف میکنن 😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم به دنیا اومدنی ۳.۳۰۰بود ولی از خوشگلیش نگم برات از همون لحظه که به دنیا اومد ماشاالله مثل قرص ...

وووی عزیزم ماشاالله خدا حفظش کنه 

🥰😍😘

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

ساندویچ 🤤🤤

شب غذا نخورده بودم صبح زودم ناشتا رفتم بیمارستان برا سونو .. گفتن آب اطراف بچه زیاده خطرناکه بری خونه باید بستری شی و بعدش زایمان .. رفتم از بیرون ی ساندویچ با چه ذوقی گرفتم بعدش رفتم بخشی ک میخواستن بستریم کنن خلاصه همه لوازم و ساندویچ رو گذاشتن تو یه کیسه و منو فرستادن بخش گفتم ساندویچم کو میشه بدینش دارم میمیرم از گشنگی با خودم فکر کرده بودم ک راحت رو تخت دراز می کشم و ساندویچ میخورم 

ولی گفتن دگه ساندویچی در کار نیست تا بعد زایمان نمیتونی چیزی بخوری ... وای شاید درکم نکنید ولی هیچ وقت تو زندگیم انقدر ناراحت و دلشکسته نشده بودم یک شب و دو روز بستری بودم فقط و فقط ب ساندویچ فکر می کردم 🥴🥴

ده روز بعد زایمانم دگه تا یک ماه کامل هر روز ساندویچ می خوردم انواع و اقسام ساندویچ تا جایی ک هم خودم مریض شدم و هم بچم و دگه گفتم کافیه سیر شدم از ساندویچ 😛🤤