2777
2789
عنوان

دیدن خواب کسی ک دیگه نیس🥲💔

96 بازدید | 13 پست

چندروزه همش دارم خواب عشقمو ک الان ۸۰ روزه پیشم نیس میبینم همش خواب میبینم ک برگشته پیشم و دیروز خوابشو دیدم ک داشتیم باهم میرفتیم حرم امام رضا آخه بهش قول دادم تنها نرم و فقط باهم بریم اونجا و امروز صبح هم خواب دیدم ک بهش زنگ زدم گفت منتظر زنگت بودم چرا زودتر زنگ نزدی و بیا ببینمت چقد دلم واسش تنگ شده و حسرت شنیدن صداشو دارم دلم خیلی گرفته کاش میشد برگرده پیشم دیگه تحمل دوریشو ندارم😔💔

♥️

اونم داره بهت فکر میکنه

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعاااا؟؟؟؟

بله من شنیدم وقتی خواب کسیو مدام ببینی به فکرته

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
دقیقا منم مثل شما هستم چند شب خوابش میبینم البته نه پشت سر هم خیلی تو فکرشم و دلتنگشم🥺😭😭

من ک دارم دق میکنم از دوریش کلی نذر و نیاز کردم ولی انگار فایده نداره فقط چندروزه ک خوابشو میبینم وقتی خوابشو میبینم دوس ندارم دیگه بیدار شم😭😭😭 خواب امروزمو دوس داشتم خیلی واضح بود حتی اهنگ پیشوازش همون بود گفت خیلی وقته از بلاک درت آوردم و منتظرت بودم 😭😭 ولی خانوادم قسمم دادن ک بهش زنگ نزنم و نمیوونم بزنم ببینم هندز بلاکم یا نه😔😭

♥️

من ک دارم دق میکنم از دوریش کلی نذر و نیاز کردم ولی انگار فایده نداره فقط چندروزه ک خوابشو میبینم وق ...

اخی عزیزم عین من ،منم انقد نذر کردم خدا میدونع فقط منتظر معجزه خدا هستم 😔😭🤲 الهی که به زودی دلت شاد بشه تماس بگیره 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
اخی عزیزم عین من ،منم انقد نذر کردم خدا میدونع فقط منتظر معجزه خدا هستم 😔😭🤲 الهی که به زودی دلت ش ...

مممنونم انشاالله ب حق همین شبا ک شما هم به خواسته دلتون برسید 🌹🖤🙏

♥️

چرا به عشقت پیام نمیدی

بلاکم و به همه گفته دیگه منو نمیخاد خیلی تلاش کردم برگرده ولی بیشتر خودم خورد شدم و خانوادم قسمم دادن ک دیگه نرم سمتش و نه بهش پیام بدم نه زنگ بزنم🥲

♥️

نمیخوادتت که ولش کن

سر ی موضوعی ک مقصرش من نبودم ولم کرد و تا شب قبلش خوب بودیم و حتی تا یکساعت قبلش ولی یهو زد زیر همه چی و گفت دیگه منو نمیخاد هرکار کردم مهرش از دلم بره ولی نرفت و این چندروزه هم خیلی بیشتز از قبل بیقرارش شدم🥲

♥️