2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااا

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

کی مرد؟

پسرم   وای پسر پسر گزارش بزنین الان میخورمتون   نه ممدم نه امیرم گیر ندین . میگویند « مریلین مونرو » بازیگر و خواننده معروف آمریکایی یک وقتی نامه ای به « آلبرت انیشتین » نوشت و گفت : « فکرش را بکن که اگر من و تو با هم ازدواج کنیم ، بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو ... چه محشری می شوند » » انیشتین هم در جواب نوشت : « ممنون از این همه لطف و دست و و دلباری شما ! واقعا هم که چه غوغایی می شود ، ولی این یک روی سکه است ؛ فکرش را بکنید که اگر قضیه برعکس شـود چه رسوایی بزرگی برپا می شود...😉

غمگین ترینها 

اونای که تا صبح گریه میکنن..

اونایی که تا یه چیز کوچیک میشه زودی اشکشون درمیاد برااینکه کسی نفهمه زودی میرن اتاقاشون..

اونایی که همه چیو میریزن تو خودشون..

با احساس ترین آدما...🖤