2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام 😞

373 بازدید | 11 پست

فقط خونوادمن همین  

درسته تنهایی خوبه ولی زیادیش سمه

اکه تا آخر عمر مجرد بمونم این تنهایی هست رو دلم نه رفت و آمدی نه هیچی

نه دایی نه زن دایی نه عمو نه زن عمو نه عمه

اینارو دارم ها 

ولی به خاطر کارایی که در حقمون کردن دورشونو خط کشیدیم

وقتی تو مجلسی میرم از تنهایی دلم میترکه مامانم که میره سمت فامیلاش منم که یه گوشه میشینم خودمو با گوشی سرگرم میکنم  خیلی سخته 

الان دیگه همه همینن 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه میکنی.. بچسب ب پدرمادرت... من اونم ندارم...دلتو با اونا قرص کن ب خدا پناه ببر..پدر مادر همه زندگی ادممن ایییییی کاش من داشتم....خدا داغ نمیذاشت ب دلم.. الان خوبه فقط مونده برام سنگ قبری ک اونم راه دور ......خدانکنه کسی مث من بهش بیا ...شکرکککککککککن برای پدرمادرت اونا همه چیزن....با اونا خوش باش...دلتو با اونا خوش کن برای سلامتیشون صدقه بده..

حتما باید فامیل یا شوهر باشه ؟؟؟ نمیشه یه دوست یه همکلاسی باشه ؟؟ مثلا کلاسی باشگاهی چه میدونم بال ...

نه عزیزم اتفاقا دو سه تا دوست دارم 

خیلی ماهن

ده سالع باهاشونم

ولی خب یه وقتایی آدم دوست داره تو مجلسی تنها نباشه یا یکی شام بیاد خونمون 

ما خانوادگی بریم 

آخه با دوستام فقط میرم بیرون نه خانوادم 

اشتباه میکنی.. بچسب ب پدرمادرت... من اونم ندارم...دلتو با اونا قرص کن ب خدا پناه ببر..پدر مادر همه ز ...

درست میگین

دارم ناشکری میکنم 

حالا پدرم که بود و نبودش برا فرقی نداره

ولی مادرم برام مهمه زیاد

نمیدونم چرا وقتی از دستشون می‌دیم قدرشونو میدونیم

نه عزیزم اتفاقا دو سه تا دوست دارم  خیلی ماهن ده سالع باهاشونم ولی خب یه وقتایی آدم دوست دار ...

اینو از من داسته باش اگه به دنبال کسی باشی که همیشه تنهاییتو پر کنه همچین کسی پیدا نمیشه

اما اینکه میگی رابطه ی بیشتر از دوستی خب این رابطه معمولا با ازدواج میسر میشه جانم.

به نظرم بیشتر در اجتماعات شرکت کن فرد مناسبت را بهتر پیدا میکنی.