2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من ۸ سال پیش ساید ال‌جی گرفتم واقعا راضیم ازش برای یخچال دومم دو سال پیش ساید جی پلاس گرفتم چون از گارانتی گلدیران خیلی راضی بودیم گفتیم اینم جی پلاس بگیریم که گلدیران ضمانت می کنه ولی خداییش ال‌جی کجا جی پلاس کجا 😐 قسمت عقب دو طبقه آخر جی پلاس با وجود بردن بالای دما روی ۶ درجه بازم هرچی میزاریم یخ میزنه اینقدر صداش زیاده بعضی اوقات که انگاری یه موتور توی خونه آوردی برعکس ال‌جی که اصلا صدا ازش نمی شنوی. در کل ال‌جی خیلی سرتر از جی پلاس بود حالا دوو و اسنوا که یکین فقط اسمشون فرق می کنه اونم برای بازاریابی بهتره اونا رو میگن توی ایرانیا بهترن.

سلام من ۸ سال پیش ساید ال‌جی گرفتم واقعا راضیم ازش برای یخچال دومم دو سال پیش ساید جی پلاس گرفتم چون ...

من ی ساید جی پلاس دیدم خیلییییی ناز بود ولی میترسم 😶😶مدل مال تو چیه ؟؟

من ۷۶۲۵رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی هنوز نگرفتم 

گفتم یا ال‌جی 

یا جی پلاس 

عزیزم الان مدلش رو نگاه کردم یه کاغذی بغلش چسبیده نمی دونم دقیق همین میشه یا نه نوشتهk725 ، مدل مال من چون اون یخچال سایدم به آب شهری وصله اینو جوری برداشتم که آب سرد کن داره ولی به آب شهری وصل نمیشه  و باید داخل مخزنش رو خودمون آب کنیم. اگه خواستی هر مدلی رو بگیری حتما نظرات کاربران رو درموردش توی دی جی کا لا بخون اگه اکثرا تعریف کردن که یعنی آکی هست اگه نه نصف تعریفه نصف انتقاد بهتره مدل یا برند دیگه ای رو انتخاب کنی ولی درکل ال‌جی خیلی بهتر از برندهای ایرانیه.

عزیزم الان مدلش رو نگاه کردم یه کاغذی بغلش چسبیده نمی دونم دقیق همین میشه یا نه نوشتهk725 ، مدل مال ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت 

ال‌جی ک عالیه اگر بتونم خیلی بهتره