2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

191 بازدید | 6 پست

همسر من فکر میکنه همه آدما باید همونطور که اون و خانوادش می‌پسندند زندگی کنن باید همه چیر طبق میل و خواستش پیش بره اگه دیگران چه بزرگ چه کوچیک طور دیگه ای زندگی کنن یا رفتار کنن به خودش اجازه توهین میده 

من کلا اهمیتی به کارها و رفتارش نمیدم و بارها بهش گفتم عقایدش برام مسخره و پوچه و برای خودم زندگی میکنم 

حالا ۱۶ روز هست که بچم بدنیا اومده تو این ۱۶ روز به مادرم بارها بی احترامی کرده چون مثل اون فکر نمیکنه منم هی با آرامش بهش تذکر دادم که رفتارش غلطه 

امروز دیگه چشمام رو بستم و تمام حرفای دلم رو زدم و دعوای حسابی کردم کارم بد بوده؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه این مشکل همسر شما نیست ۸۰ درصد ایرانی ها همین فکرو میکنن و کارشون شده قضاوت و تصمیم گیری بج ...

واقعا دیگه خسته شدم فقط به همه نگاه ابزاری داره دیگران از نظرش تا وقتی خوبن که براش یه کاری انجام بدن 

فکر میکنه دیگران باید بهش سجده کنن

هر اتفاقی هم که میفته به خانوادش میگه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کاش این مسائل قبل ازدواج به چشمتون میومد 

متاسفانه من قبل از ازدواج یه دوره آشنایی هم با همسرم داشتم ولی خود واقعیش رو نشون نداد همسر من ویژگی های مثبت دیگه ای داره ولی این موضوعات باعث شده نتونم روی خوبی هاش تمرکز کنم