2777
2789
عنوان

حق باکیه؟؟

151 بازدید | 14 پست

من سه سال پیش یه وام گرفتم فقط به اسم من بود شوهرم برد پدرشوهرم با پدرم ضامنن تالان هم خودم قسط شو دادم الان قسط عقب افتاده داره جلوی حقوق پدرشوهرم و بستن میخوام ازشوهرم جداشم میگه میام آبرو ریزی میکنم پرداختش نکنی😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت  پولو خرج کرد؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بگو بیا ابروریزی کن  ر یدم دهن پدرهرکی که نیاد😒

عه باباشو چیکار داری 

بگو ریدم دهن هرکی نیاد😌

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
برا یه وام میخوای حدا شی؟

نه عزیزم شوهرم اعتیاد داره بیکاره زندگیمو سیاه کرده وام به اسم من بود اون برد خودم تالان قسطشو دادم الان حساب ضامن رو بستن من پولی ندارم بدم

حق با شماس گلی قانون حق را به شما نمیده مگه اینکه ثابت کنی پول را دادی به شوهرت شاید بشه کاری کرد

عزیزم بخدا حتی کارت یارانه رو هم برده اصلا به هیچ شرایطی مستقیم نیستن کلی بهم بی احترامی کردن منم پولی ندارم قسط بدم خونه ی پدرمم به شدت از زندگی بیزار شدم