2777
2789
عنوان

با رشته ریاضی میشه موفق شد؟

2156 بازدید | 26 پست

من ریاضیم خوبه و اصولا بالاترین نمره ریاضی کلاسو من میگیرم و بهش علاقه دارم 

ولی میترسم نتونم باهاش موفق بشم و ی شغل و درآمد خوب داشته باشم تو آینده...

تجربیم چون زیست زیاد دوس ندارم نمیخوام برم 

بستگی به رشته دانشگاهیت داره دیگه

در کل رشته ی بدی نیست

خصوصاً اگه برنامه مهاجرت داری

هیچ دیوار کجی تا ثریا نمیره. از یه حدی بالاتر که رفت، شروع میکنه به فروپاشی و آوار میشه رو سر معمار نابلد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ایران باید تا دکترا ادامه اش بدی .

کی گفته با لیسانس ی رشته خوبم میشه موفق شد مهم بازار کاره رشته 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

تو که ریاضیت خوبه مدل سازی کن ,مهندسی شهر سازی ,و من خودم رشتم جغرافیا و برنامه ریزی شهری بود ولی ریاضیم ضعیف بود ,و بهم میگفتن مدل سازیت اگر خوب باشه ,gisخیلی پر در امد و اینا ولیمن ولش کردم ولیسانس گرفتم.و نشد

اگه به چیزی علاقه نداشته باشی سخته موندن توش.

اصولا باید تو دانشگاه بری سراغ رشته های مهندسی.

موفقیت هم خب خیلی بستگی باز به خودت داره و علاقت.

من خودم عاشق ریاضی و فیزیک بودم و متنفرررر از زیست. دیپلم ریاضی گرفتم و الان هم تو یه رشته مهندسی که باز به علاقم نزدیکه دارم میخونم و راضیم بد نیست. البته که درسای دانشگاه منظورم رشته های مهندسیه خیلییی فرق داره با ریاضی و فیزیکی که تو دبیرستان میخونیم🤦‍♀️

من که از ریاضی بهره ای نبردم 

خیلی هم ضرر کردم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
تاپیک در مورد ریاضیه.داریم در مورد ریاضی صحبت میکنیم 

رشته دبیرستانشو میخواد انتخاب کنه تجربی نمیخواد بره

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
مشاورتون بسیار بسیار زیاد اشتباه گفتن  بر اساس دیده و تجربه ها میگم

نه اتفاقا با عقل جور درمیاد چون من اطرافم ۹۹ درصد ریاضی خوندن ولی الان کدوم زندگی های مرفه و داریم ؟؟؟ نمیگم وضعمون بده ولی دیگه بازار کارش الان خیلی کمتر شده ما ارشدامون از دانشگاه های تاپ الان بیکارن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍