2777
2789
عنوان

فردا سزارینمه ولی خیلی ناراحتم

156 بازدید | 16 پست

مادرم این دو سه روز اذیتم میکنه ادا در میاره نیاین خونم برای ناهار برو خونه مادرشوهرت

ما یه شهر دیگه زندگی می‌کنیم چون موقعیت من حساس بود و نیاز به استراحت داشتم فقط دو هفته اونم نه آخر هفته اومدم پیش مادرم نه خیلی چیزی میخورم نه اذیتی براشون دارم ساکت یه گوشه ام کمکم میکردم ولی خیلی دلمو شکست

جلوی ششوهرم‌ابروم رفت چند روز دیگه سرکوفتشو بهم‌میزنه

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

همیشه یه جوری رفتار میکنه آدم معذب میشه مسخواد سریع بیاد بیرون از خونه اش

ما آخر هفته ها میایم شهرمون یک روز پیش مادر شوهرمیم یک روز پیش مادرم اونم نصف روز

ولی هی باید جوش بزنم امروز دعتمون نکرد چی

به خدا نه خرجی داریم نه هیچی فقط یه پرس غذای اضافه تو هفته است

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تحمل کن زایمانت به سلامتی بگذره

منم ماه دیگه زایمانمه فعلا رو هوام کسی نیست بیمارستان همرام بیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عزیزم تحمل کن زایمانت به سلامتی بگذره منم ماه دیگه زایمانمه فعلا رو هوام کسی نیست بیمارستان همرام ب ...

خیلی سخته 

انشاءالله مشکلت حل میشه عزیزم 

نرو دیگه خودتو سبک‌نکن

من خودم هیچی از بچه داری نمیدونم خواهر

سزارینم هستم حداقل یک هفته بمونم پیشش فقط یاد بگیرم زودی میرم

اون جا تو شهر محل زندگیم خیلی تنهان فقط فقط شوهرم هست

خیلی سخته  انشاءالله مشکلت حل میشه عزیزم

ممنون عزیزم.به بیمارستانم گفتم واسه پرستار با اینکه خصوصیه گفتن معلوم نیست اون روز پرستار باشه یا نه

اینم بگم زایمان قبلیم هم خیلی چالش داشتم مامانم اصلا بلد نبود به زائو برسه انگار نه انگار خودش چهار بار زایمان کرده.خلاصه ده روز دندون سر جیگر گذاشتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
برو خونه خودت مادرت بیاد اونجا ک معذب نشی

نمیاد بابا میگه من راحت نیستم فلانه بیساره

من خودم هیچی از بچه داری نمیدونم خواهر سزارینم هستم حداقل یک هفته بمونم پیشش فقط یاد بگیرم زودی میر ...

نمیشه مادرت بیاد خونه ات؟اینطوری دیگه لازم نیست کلی وسیله ببری خونه مادرت

ممنون عزیزم.به بیمارستانم گفتم واسه پرستار با اینکه خصوصیه گفتن معلوم نیست اون روز پرستار باشه یا نه ...

خدا کمکت کنه

من زایمان اولمه هیچی نمیدونم

فقط باید جوش بزنم که یکی نگهم داره کمکم باشه

کاش یه ذره اذیتشون میکردم میگفتم واسه اونه

برا سیسمونی هم کل لباساشو خودم گرفتم بقیه رو هم خواهش کردم ارزون بگیرن دیگه چیکار کنم همینو میتونستم