2777
2789

درکتون میکنم شرایطتون واقعا سخته و تجربه خودمم بوده

پدر منم همینطور بوده 

اماخب من فهمیدم قضیه ی چیز دیگس و از زوایه درست باید بهش نگاه میکردن

من متوجه شدم که برای هر انسانی یک غول چراغ جادویی نهفته است ،
خداوند عاشق ماست و دوس داره که حتما ما به این غول چراغ جادو برسیم  
برای شما این غول چراغ جادو در پس ارتباطتون با خانوادتونه! که از طریق مراقبه و تفکر در این رابطه بدست میاد یا اگه بتونید مستقیم از خدا کمک بخواید که نشانه های غول چراغ جادو رو براتون بفرسته راهنماییتون میکنه خودش شما فقط ارام باشید و نظاره گر خداوند باشید که چگونه شما رو به غول چراغ جادو میرسونه
لطف خداوند اینقد زیاد هست که اگه نخواین از طریق خانوادتون به این غول چراغ جادو یا آرزوهاتون برسید ( فرار از راه هایی مثل ازدواج )خداوند ادم هایی رو سر راهتون قرار میده که باز هم همین مشکلات بوجود میاد تا شما دوباره تمایل به رسیدن به آن غول چراغ جادو رو داشته باشید و دوباره پس اون رابطه ها هم غول چراغ جادو نهفته است ..
هدف ازینکار جهان هستی اینه که شما رو به ارزوهاتون برسونه
هر رنجی یک پکیجیه که داخلش گنجی نهفته است
کافیه به آن گنج ایمان داشته باشید

خداوند عاشق شماست و تا شما رو به ارزوهاتون نرسونه ول کن نیس مگه خودتون شخصا انصراف بدید و از خدا بخواید که مشکلات رو برداره در عوض برای رسبدن به ارزوهاتون از خدا و کائنات  کمک نخواید
حالا ببینم چکار میکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان