2777
2789

از قسمت اطلاعات 

اون پایین  لینک دعوت هست

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو توی گروه تلگ رام بعد بزن روی اسمش

اطلاعاتش برات باز میشه روی آدرس لینکش بزن

هم می تونی لینک رو کپی کنی یعنی گزینه ی copy link رو انتخاب کن یا می تونی مستقیم اسم دوستت رو انتخاب کنی

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اصلا چیزی ندیدم ب اسم اصلاعات😔

مگه میشه

گروه از کیه ؟

اگه از خودتون باید با شماره ای ک دارین از بقیه عضوشون کنین

اگه گروه از کسه دیگست

قسمت پروفایل گروه 

اونجا زده اطلاعات

اگه نباشه  لینک رو باید از مدیر گروه بخواین

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
ن مال من نیس اصلاعات نزده کلا 

ی پیام بدین مدیر گروه بگین لینک بفرسته واستون

رو اسمش میزنم میره تو گرروه

خب وقتی رفت توی گروه بالای گروه اسمش نوشته شده

بزن روی اسمش که بالای گروه نوشته شده

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

زدم

الان توی صفحه ی اطلاعات گروه هستی اگه لینک داشته باشه باید بزنی روی لینکش

اگه نداره به مدیر گروه پیام بده بگو لینک گروه رو برات بفرسته یا آیدی دوستت رو بده ب مدیر گروه و بگو اضافه ش کنه