2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی قدیمی

2797 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها میخوام از اون چرخ خیاطی های قدیمی بگیرم بنظرتون خوبن؟ راضی هستین ازشون؟🥺

کدوم مارکشون خوبه مزایا و معایبش چیه و حکم راسته دوز داره ایا؟میشه پایه های مختلف واسش گذاشت؟ چه پارچه هایی میدوزه چه پارچه هایی نمیدوزه 

راه های تمیز دوزی زیادن واس همین گفتم به چرخ های گلدوزی نیازی ندارم

از اون مشکی طلاییا؟ 

مامانم داره

منم بعضی وقتا باهاش لباس میدوزم

اتفاقا تمیز درمیاد

تا الان هم مانتو دوختم هم پالتو

ولی نمیدونم میشه پایه های مختلف روش نصب کرد یا نه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مارشال دارم برای انجام کارهای شخصی خودم بد نیست ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی چرخ خوب بگیر این چرخ های قدیمی پارچه های ضخیم وکشدار وریون رو نمیدوزه 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

چرخ خوب بگیر اگه میخوای مجلسی بدوزی با این چرخ قدیمی ها کار مجلسی خوب در نمیاد 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من مارشال دارم برای انجام کارهای شخصی خودم بد نیست ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی چرخ خوب بگیر این چ ...

چرخ یاسمین دارم ولی خیلی اذیتم کرد یا نخ میشکنه یا نخچ در میاد یا خوب راه میره ولی نمیدوزه اصلا یا نخ زیر پارچه جمع میشه درس نشد

اخه قیمتشون بالاس🥺گفتم فعلا خوبه واسم تا بعدا مدل بالا بگیرم بعضی ها گفتن خیییلی راضین از اون مشکیا

دست دوم بگیر مناسب تر میشه

چرخ یاسمین دارم ولی خیلی اذیتم کرد یا نخ میشکنه یا نخچ در میاد یا خوب راه میره ولی نمیدوزه اصلا یا ن ...

بده ی جای خوب برات سرویسش کنه .

حتما خوب کار نمیکنی باهاش یا فشار روی پدال موقع دوخت یکنواخت نیست سرعتش رو کم وزیاد میکنی باید بدی ی چرخکار خوب وقدیمی برات تنظیمش کنه

میشه بدونم مارکش چیه؟ یعنی تحمل میکنه انواع پارچه هارو؟

رفتم خونشون میبینم بهت میگم 

فقط میدونم مارشال نبود

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را