2777
2789
عنوان

لغزش های جوونی

138 بازدید | 10 پست

انگار همه از نخبه ترین و بهترین آدم تا سطح پایین ترها، همشون دوره ای تو زندگیشون بوده که اشتباه کرده باشن یا رابطه ی بی قیدی داشته باشن و با فهمیدنشون نباید اونقدر شوکه بشیم 

داشتم زندگینامه انیشتین رو گوش می کردم که چقدر تو جوونیش شیطنت و ..داشته 😐😱 

انیشتین کلا از نظر اخلاقی زیاد نرمال نبوده

الگوی اخلاقی درستی نیست

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انيشتين هم؟

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

چیکارا میکرده بگو ما هم فیض ببریم😂

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
انیشتن کلا از نظر اخلاقی زیاد نرمال نبوده اگوی اخلاقی درستی نیست

نه 

فعلا زندگینامه رو تموم نکردم 

ولی برام شوکه کننده بود که کسی که تو بچگی همه دربارش با ساخته بودن یه آدم عادی بوده با دغدغه هایی داغون و کارای احمقانه

نه  فعلا زندگینامه رو تموم نکردم  ولی برام شوکه کننده بود که کسی که تو بچگی همه دربارش ب ...

من دربارش خوندم اینطور بوده که آدم پایبندی نبوده 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
اره 😕😐

من فكرميكردم دغدغه هاش خيلى سطح بالاترازاين مسائل بودند

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️